zMehmetXLL Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #1 Merhaba, 2. el aldığımız modemin sadece güç tuşu sabit yanıyor. Buradan yardımcı olur musunuz? Sormaktan çekinmeyin. #türknetyardim Modemin model: TD-W9970v3 Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2023
Merhaba, 2. el aldığımız modemin sadece güç tuşu sabit yanıyor. Buradan yardımcı olur musunuz? Sormaktan çekinmeyin. #türknetyardim Modemin model: TD-W9970v3
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Ekim 2023 #2 zMehmetXLL dedi: Merhaba, 2. el aldığımız modemin sadece güç tuşu sabit yanıyor. Buradan yardımcı olur musunuz? Sormaktan çekinmeyin. #türknetyardim Modemin model: TD-W9970v3 Genişletmek için tıkla... Merhaba, bizim aboneliğimiz ile gelen modemler için online işlem sayfasından kayıt açarak destek alabilirsiniz. Ancak farklı bir yerden temin ettiğiniz modem için, modem üretici firma ile iletişime geçemenizi rica ederim.
zMehmetXLL dedi: Merhaba, 2. el aldığımız modemin sadece güç tuşu sabit yanıyor. Buradan yardımcı olur musunuz? Sormaktan çekinmeyin. #türknetyardim Modemin model: TD-W9970v3 Genişletmek için tıkla... Merhaba, bizim aboneliğimiz ile gelen modemler için online işlem sayfasından kayıt açarak destek alabilirsiniz. Ancak farklı bir yerden temin ettiğiniz modem için, modem üretici firma ile iletişime geçemenizi rica ederim.