NeocruZZ Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2020 #1 Yarın TD500 mesh kasa siparişi vereceğim fakat renk konusunda çok kararsız kaldım. Sizce siyah rengini mi almalıyım yoksa beyaz rengini mi?
Yarın TD500 mesh kasa siparişi vereceğim fakat renk konusunda çok kararsız kaldım. Sizce siyah rengini mi almalıyım yoksa beyaz rengini mi?
Under.nvid Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 910 Yer İstanbul 4 Ekim 2020 #2 NeocruZZ dedi: Yarın TD500 mesh kasa siparişi vereceğim fakat renk konusunda çok kararsız kaldım. Sizce siyah rengini mi almalıyım yoksa beyaz rengini mi? Genişletmek için tıkla... Zevkinize bağlı. Ben beyaz alırdım. Arada fiyat farkı varsa çok siyah alırdım.
NeocruZZ dedi: Yarın TD500 mesh kasa siparişi vereceğim fakat renk konusunda çok kararsız kaldım. Sizce siyah rengini mi almalıyım yoksa beyaz rengini mi? Genişletmek için tıkla... Zevkinize bağlı. Ben beyaz alırdım. Arada fiyat farkı varsa çok siyah alırdım.
267345 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 4.231 Çözümler 4 Yer hatay 4 Ekim 2020 #3 NeocruZZ dedi: Yarın TD500 mesh kasa siparişi vereceğim fakat renk konusunda çok kararsız kaldım. Sizce siyah rengini mi almalıyım yoksa beyaz rengini mi? Genişletmek için tıkla... Bu, sana kalmış bir şey.
NeocruZZ dedi: Yarın TD500 mesh kasa siparişi vereceğim fakat renk konusunda çok kararsız kaldım. Sizce siyah rengini mi almalıyım yoksa beyaz rengini mi? Genişletmek için tıkla... Bu, sana kalmış bir şey.
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 4 Ekim 2020 #4 Diğer bileşenlerin rengi beyaz ağırlıklı ise beyaz, değilse siyah tercih edebilirsiniz.