Ben TD500 V2 kasanın siyahını kullanmaktayım ve o kartınızın bendeki modeli TUF bana sorarsanız bence çok yer kaplamaz ekran kartı hatta fazla yer bile kalır ve ekran kartı kutusundan destekleyici ufak bir aparat çıktı mutlaka ROG STRIX modellerinde de olacağını düşünüyorum mutlaka ve mutlaka o destekleyici aparatı kullanın ve kasa arkasına sağlam vidalayın montajlayın ekran kartını ilk bir şey olmaz ama zamanla yamulma olabilir o yüzden tavsiyem kesinlikle ekran kartı kutusundan çıkan destekleyici aparatı kullanmanız eğer yok ise 100-200 TL civarlarına aparatlar satılıyor ayarlanabilir onlardan satın alabilirsiniz ROG ekran kartları hakkında bilgim yok ama soğutmasının ne kadar iyi olduğunu biliyorum kasaya da rahatlıkla sığar ben ilk geldiğinde kasanın camını açamamıştım normalde kasanın camını açma yeri önde oluyordu ben V2 de kasa arkasında olduğunu yeni öğrendim bayağı uğraştırmıştı hatta ekran kartını kendim değil ebeveynime taktırmıştım korkudan yani hiçbir şüpheniz kuşkunuz endişeniz korkunuz hiç ama hiç olmasın kasa çok güzel ön ızgara paneline bayılıyorum o yapısına yani Cooler Master bu işi gerçekten layıkıyla yapıyor şimdiden güle güle kullanın iyi günler ve iyi sosyaller dilerim sayın Technopat üyesi.