Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Şubat 2021 #1 Wikipedia için kaynak eklerken fark ettim ki TDK'nin bütün hakkı saklı. Bu da TDK'dan aldığımızı belirtip/belirtmeden aldığımız bütün şeylerden dolayı TDK dava açabilir mi? Not: Tabii dava açmazlar ama merak ettim yani hukuksal olarak nedir diye
Wikipedia için kaynak eklerken fark ettim ki TDK'nin bütün hakkı saklı. Bu da TDK'dan aldığımızı belirtip/belirtmeden aldığımız bütün şeylerden dolayı TDK dava açabilir mi? Not: Tabii dava açmazlar ama merak ettim yani hukuksal olarak nedir diye
Vâreste Feylesof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 1.827 Makaleler 8 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #2 O zaman burada kullandığımız bütün kelimelere telif atsınlar? Buna ihtimal vermenize bile şaşırıyorum.
O zaman burada kullandığımız bütün kelimelere telif atsınlar? Buna ihtimal vermenize bile şaşırıyorum.
Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Şubat 2021 #3 Vâreste Feylesof dedi: O zaman burada kullandığımız bütün kelimelere telif atsınlar? Buna ihtimal vermenize bile şaşırıyorum. Genişletmek için tıkla... Tanımlarını kullanmak diye düşünmüştüm aslında. Niyetimi yanlış anlamayın. Sizlerle kavga içinde olmak benim için üzüntüdür.
Vâreste Feylesof dedi: O zaman burada kullandığımız bütün kelimelere telif atsınlar? Buna ihtimal vermenize bile şaşırıyorum. Genişletmek için tıkla... Tanımlarını kullanmak diye düşünmüştüm aslında. Niyetimi yanlış anlamayın. Sizlerle kavga içinde olmak benim için üzüntüdür.