T Talha Bakann Kilopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 160 29 Ağustos 2020 #1 Team MP33 256GB 1600/1000MB/s NVMe PCIe Gen3x4 M.2 SSD Disk (TM8FP6256G0C101) - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Yukarıdaki ürünü satın almak istiyorum. Bilinen bir sorunu var mı? Lütfen SSD önermeyin, sadece sorunu olup olmadığını yazın.
Team MP33 256GB 1600/1000MB/s NVMe PCIe Gen3x4 M.2 SSD Disk (TM8FP6256G0C101) - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Yukarıdaki ürünü satın almak istiyorum. Bilinen bir sorunu var mı? Lütfen SSD önermeyin, sadece sorunu olup olmadığını yazın.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #2 Bu ürün hakkında pek bir bilgim yok. Neden ürün önermememizi istiyorsunuz? Daha ucuza daha iyi M.2 SSD'ler varken neden böyle bir şey istediniz?
Bu ürün hakkında pek bir bilgim yok. Neden ürün önermememizi istiyorsunuz? Daha ucuza daha iyi M.2 SSD'ler varken neden böyle bir şey istediniz?
T Talha Bakann Kilopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 160 29 Ağustos 2020 #3 f3turan dedi: Bu ürün hakkında pek bir bilgim yok. Neden ürün önermememizi istiyorsunuz? Daha ucuza daha iyi M.2 SSD'ler varken neden böyle bir şey istediniz? Genişletmek için tıkla... Hazır sistem aldığım için tek seçenek bu.
f3turan dedi: Bu ürün hakkında pek bir bilgim yok. Neden ürün önermememizi istiyorsunuz? Daha ucuza daha iyi M.2 SSD'ler varken neden böyle bir şey istediniz? Genişletmek için tıkla... Hazır sistem aldığım için tek seçenek bu.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #4 Talha Bakann dedi: Hazır sistem aldığım için tek seçenek bu. Genişletmek için tıkla... Sistemin linkini paylaşabilir misiniz? İncehesap'ın yine saçma sapan PSU'lu sistemlerinden biridir büyük ihtimal.
Talha Bakann dedi: Hazır sistem aldığım için tek seçenek bu. Genişletmek için tıkla... Sistemin linkini paylaşabilir misiniz? İncehesap'ın yine saçma sapan PSU'lu sistemlerinden biridir büyük ihtimal.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.247 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #5 f3turan dedi: Sistemin linkini paylaşabilir misiniz? İncehesap'ın yine saçma sapan PSU'lu sistemlerinden biridir büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Maliyeti azaltmak için C4 yerleştiriyorlar kasaya.
f3turan dedi: Sistemin linkini paylaşabilir misiniz? İncehesap'ın yine saçma sapan PSU'lu sistemlerinden biridir büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Maliyeti azaltmak için C4 yerleştiriyorlar kasaya.
T Talha Bakann Kilopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 160 29 Ağustos 2020 #6 f3turan dedi: Sistemin linkini paylaşabilir misiniz? İncehesap'ın yine saçma sapan PSU'lu sistemlerinden biridir büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Slate Pro 3050 V2 | AMD Ryzen 5 5500 | 16 GB DDR4 | MSI RTX 3050 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Maalesef PSU ve kasa çöp ama pek bir çare yok.
f3turan dedi: Sistemin linkini paylaşabilir misiniz? İncehesap'ın yine saçma sapan PSU'lu sistemlerinden biridir büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Slate Pro 3050 V2 | AMD Ryzen 5 5500 | 16 GB DDR4 | MSI RTX 3050 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Maalesef PSU ve kasa çöp ama pek bir çare yok.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #7 Talha Bakann dedi: Slate Pro 3050 V2 | AMD Ryzen 5 5500 | 16 GB DDR4 | MSI RTX 3050 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Maalesef PSU ve kasa çöp ama pek bir çare yok. Genişletmek için tıkla... Başka çare yok derken? Neden yok? İlla ki vardır. Bana kalırsa almayın.
Talha Bakann dedi: Slate Pro 3050 V2 | AMD Ryzen 5 5500 | 16 GB DDR4 | MSI RTX 3050 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Maalesef PSU ve kasa çöp ama pek bir çare yok. Genişletmek için tıkla... Başka çare yok derken? Neden yok? İlla ki vardır. Bana kalırsa almayın.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.247 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #8 Talha Bakann dedi: Slate Pro 3050 V2 | AMD Ryzen 5 5500 | 16 GB DDR4 | MSI RTX 3050 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Maalesef PSU ve kasa çöp ama pek bir çare yok. Genişletmek için tıkla... Var tabii ki. Parçaları kendin alıp kurulum hizmeti veren bir yerde birleştirtebilirsin.
Talha Bakann dedi: Slate Pro 3050 V2 | AMD Ryzen 5 5500 | 16 GB DDR4 | MSI RTX 3050 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Maalesef PSU ve kasa çöp ama pek bir çare yok. Genişletmek için tıkla... Var tabii ki. Parçaları kendin alıp kurulum hizmeti veren bir yerde birleştirtebilirsin.
T Talha Bakann Kilopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 160 29 Ağustos 2020 #9 f3turan dedi: Başka çare yok derken? Neden yok? İlla ki vardır. Bana kalırsa almayın. Genişletmek için tıkla... Bir fiyata daha iyisi varsa söyleyin onu alayım. SHER-LOCKED dedi: Var tabii ki. Parçaları kendin alıp kurulum hizmeti veren bir yerde birleştirtebilirsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef bütçemi aşıyor
f3turan dedi: Başka çare yok derken? Neden yok? İlla ki vardır. Bana kalırsa almayın. Genişletmek için tıkla... Bir fiyata daha iyisi varsa söyleyin onu alayım. SHER-LOCKED dedi: Var tabii ki. Parçaları kendin alıp kurulum hizmeti veren bir yerde birleştirtebilirsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef bütçemi aşıyor