Lavalexperience Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 193 9 Ağustos 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. TF2'de tüm karakterlere (soldier hariç) kombin dizmek istiyorum. Önerdiginiz kozmetikleri veya kombinleri paylaşır mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2023
Merhaba arkadaşlar. TF2'de tüm karakterlere (soldier hariç) kombin dizmek istiyorum. Önerdiginiz kozmetikleri veya kombinleri paylaşır mısınız?
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #2 Scout için Wicked Good Ninja Pack'i seviyorum ben. Çok tryhard kostümü oldu artık ama bence hoş duruyor. Diğer sınıflarda çok kozmetik işine girmedim.
Scout için Wicked Good Ninja Pack'i seviyorum ben. Çok tryhard kostümü oldu artık ama bence hoş duruyor. Diğer sınıflarda çok kozmetik işine girmedim.
Aydın Bekoğlu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Aralık 2013 Mesajlar 1.881 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django) 9 Ağustos 2023 #3 Hoşuma giden olursa bende dizmek isterim.
tarnished Megapat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 786 Çözümler 7 9 Ağustos 2023 #4 Hocam şu siteden istediğin karaktere kozmetik giydirip bakabilirsin, Steam üzerinde de bir sürü loadout rehberi var güzel kombinler çıkar oradan. Loadout.tf - Test TF2 loadouts
Hocam şu siteden istediğin karaktere kozmetik giydirip bakabilirsin, Steam üzerinde de bir sürü loadout rehberi var güzel kombinler çıkar oradan. Loadout.tf - Test TF2 loadouts