Arkadaşlar etrafa bakıyorum hep bu oyunu 500, 800 saat oynamış arkadaşlarım var nedir bu Team Fortress? Oyundaki içerikler ve bu kadar oynanmasının sebebi nedir?
Aynı zamanda orange box aldığımda ücretsiz olmasına rağmen Team Fortress oyunu geldi. Madem ücretsiz niye pakete koymuşlar?
Arkadaşlar etrafa bakıyorum hep bu oyunu 500, 800 saat oynamış arkadaşlarım var nedir bu Team Fortress? Oyundaki içerikler ve bu kadar oynanmasının sebebi nedir?
Aynı zamanda orange box aldığımda ücretsiz olmasına rağmen Team Fortress oyunu geldi. Madem ücretsiz niye pakete koymuşlar?
Hocam oyun içinde kasa masa düşüyor mu? Bunlardan para kazanabilir miyim?Hocam 700 800 saat falan oynamış biri olarak söyleyebilirim ki TF2 kitlesi bana göre güzel ve eğlenceli kitledir. Valve'ın unuttuğu miyen taşı oyunu, ondan ötürü çok fazla Update gelmiyor. Ancak topluluk sunucuları ve ki orada binlerce mod var ve isterseniz resmi modlarda da oynayabiliyorsunuz. 9 tane sınıf var ve bu karakterlerin hepsinin kendine özgü yetenekleri var. Kısacası aslında Overwatch'un atasıdır TF. Başlamayı düşünüyorsanız siz bilirsiniz, şu an aktif olarak oynamadığım için herhangi bir yorum yapamam ancak oyun hakkında pek çok rehber vs. var YouTube'da. Ali TF2 yazarsanız güzel bir kanal çıkıyor, onu takip edebilirsiniz. Tabii başka kanallar ve rehberler falan vardır. Başlamayı düşünüyorsanız eğer şunu söyleyeyim oyun P2W bir oyun değil, diğer insanların sahip oldukları ekstra silahları sizde oyunu oynadıkça random bir şekilde düşürebiliyorsunuz. Ha marketten parayla eşya almanın faydası yok mu evet var ancak o bahsettiğim kanalda onunla ilgili bir video var ve onu izlerseniz daha iyi anlarsınız.
Kısacası bağımlılık yapabilir veya hiç sarmayabilir, bana göre arası yok. Siz bilirsiniz!
Hocam oyun içinde kasa masa düşüyor mu? Bunlardan para kazanabilir miyim?
Ben the orange box almıştım içinden team fortress 2 geldi. Bu premium mu oluyor? Normalde ücretsiz ya çünkü.Hocam kasa düşmesi için oyun içi mağazadan herhangi bir ürün satın alıp hesabınızı Premium'a çevirmeniz gerekir. Aksi halde benim gibi 500 saat oynayıp 489328423 tane kasa toplayıp F2P olduğunuz için satamayabilirsiniz
(Benim bildiğim silahlar satılmıyor takas ediliyor ve sadece kasalar satılabiliyor)
Ben the orange box almıştım içinden Team Fortress 2 geldi. Bu premium mu oluyor? Normalde ücretsiz ya çünkü.
Hocam bende TF2 çok seviyorum fakat maçtaki herkes esporcudan farkı yok gibi oynuyor daha omzum görünmeden vuruyorlar