KralLeonidas Hectopat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 660 Yer SPARTA 14 Nisan 2020 #1 Oyunu yukledim sistem gereksinimlerim tamamen karsiliyor hatta daha fazla ama kasiyor. Maca giremiyorum.
Oyunu yukledim sistem gereksinimlerim tamamen karsiliyor hatta daha fazla ama kasiyor. Maca giremiyorum.
KS KS KralLeonidas Hectopat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 660 Yer SPARTA 14 Nisan 2020 #2 KralLeonidas dedi: Oyunu yukledim sistem gereksinimlerim tamamen karsiliyor hatta daha fazla ama kasiyor. Maca giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen. Artı 0 Eksi
KralLeonidas dedi: Oyunu yukledim sistem gereksinimlerim tamamen karsiliyor hatta daha fazla ama kasiyor. Maca giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen.
M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 14 Eylül 2020 #3 Kardeşim oyunu aç oyun açıkken görev yöneticisini aç sonra ayrıntılardan HL2'yi bul sağ tıkla öncelik ayarlarını yükseğe ya da en son olana çek sorunun düzelmesi lazım. Artı 0 Eksi
Kardeşim oyunu aç oyun açıkken görev yöneticisini aç sonra ayrıntılardan HL2'yi bul sağ tıkla öncelik ayarlarını yükseğe ya da en son olana çek sorunun düzelmesi lazım.