Team Fortress 2 Valorant'tan daha iyidir

Saçmalık bence az FPS aldığı için oyuna çöp diyor.
TF2 de güzel ama modası geçti Valorant daha çok çekiliyor video olarak.

Vuruş hissi olarak Valorant / Eğlence Olarak TF2 Daha zevkli ama TF2 de gram vuruş hissi yok 7 8 yıllık TF2 oyuncusuyum...

P2W oyunları hariç tutarsam bir FPS oyunun diğerlerinden daha üstün olması gibi bir şey yok.

Modası geçmesine rağmen hala oynanması bir şeyi temsil etmez. Call of Duty 2'yi, Quake'i hatta ve hatta Doom'u hala çoklu oyunculu oynayan yüzlerce kişi var.

Aklınıza gelebilecek bütün fps oyunları Valorant denen ucube oyunundan daha iyidir.
NOT: Valorant oynayan 13 yaşındaki kuzenim ölünce bağırıyor buda oyunu ucubelerin oynadığını gösteriyor.

Sen beğenmemiş olabilirsin tabii ki de. Oyunda düşük FPS alıyorsun diye de oyuna çöp denmez yani.

Bana göre TF2 oyunun atmosferi olsun o karakterlerin yere basan kişilikleri oyunun o 1900 yıllar havası ve çizgifilmimsi modellemesi ve bence TF2 ve Valorant'ı ayıran en büyük değişken TF2 de takımınla pek alakan yok herkes yalnız çakal gibi kimi avlarsa avlıyor oyuun modları uzun sürüyor ve bazen o karakterlerşin sempatikmi diyeyim tatlı mı diyeyim görünüşleri bazen sana ateş ettirmiyor mesela karşından bir heavy geliyor eğilerek ve elinde sandwich var biraz da obez bir karakter bir durup bakasın geliyor bir bakıyon sandwici sana atıyor bazen red ile blue takım birleşip danslar da edebiliyorlar kısaca oyunun amacı kafana göre takıl fazla beynini yorma TF2'nin kaotik ve şamatalı ortamına bak ve tadını çıkar şasen ben 15 yaşındayım taktiksel FPS oyunları hayatımda hiç oynamadım Valorant ilkim oldu karakterlerin özelliklerini nasıl kullanmam gerek bir türlü çözemedim nereyi sislemeliyim adam nereden gelir nasıl info veririrm kör ü nereye atmalıyım ve bazen adamı vuracağımı düşünüp durduğum için adamlar nerede bomba bendemi hatta özelliklerimi kullanmayı bile unutuyorum bunlar hep kafamı yoran şeyler oldu o oyunda ve artık sinirime denk gelmişti oyunu 1 hafta falan oynadım sonra TF2'yi geri yükledim ve bir maça girdiğimde bir anda içim kıpır kıpır oldu bir anda içime huzur indi sanki çok sevdiğim birine tekrar kavuşmuştum kısaca iki oyunada ne iyi ne kötü diyemem iki birbirinden bağımsız oyunlar ama şunu diyebilirim ki bence bir TF2'yi deneyin Valorant OY8uncuları ve TF2 oyuncuları sizde bir Valorant'ı deneyin böyle boş kapıştırmalara gerek yok çocuk gibi nihayetinde oyun bunlar.

Hayret @Turgineer abi uğramamış buralara

Altı üstü bir iki yıldır giremiyordum Technopat'a ne it gibi konu açmisim ve fikirlerimde az cok değişimler var tabii TF2'ye hayranlığım hariç.

Buna daima katılıyorum.

Bunu iki yıl önce hiç anlayamadım ama simdi daha iyi anlıyorum harbiden de öyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…