Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.705 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar bir anda bütün karakterler donuyor, telefonumun interneti bile kapalı ama hep aynı. Yardımcı olur musunuz? İnternetimde bir sıkıntı yok.
Arkadaşlar bir anda bütün karakterler donuyor, telefonumun interneti bile kapalı ama hep aynı. Yardımcı olur musunuz? İnternetimde bir sıkıntı yok.
A13BionicPlus Centipat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 336 Çözümler 2 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek English Language Class Student. 2 Eylül 2021 #2 Modemi resetle, en net çözüm.
Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.705 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #3 Silinen üye dedi: Modemi resetle, en net çözüm. Genişletmek için tıkla... Alakası yok hocam, oyunla alakalı.
Silinen üye dedi: Modemi resetle, en net çözüm. Genişletmek için tıkla... Alakası yok hocam, oyunla alakalı.
A13BionicPlus Centipat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 336 Çözümler 2 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek English Language Class Student. 2 Eylül 2021 #4 Hocam, oyun zaten eski. Ben 2 yıl önce oynuyordum. Öyle bir problem yok tu. Eğer diğer oyunlar da internet problemi yoksa, bil ki oyun sıkıntılı.
Hocam, oyun zaten eski. Ben 2 yıl önce oynuyordum. Öyle bir problem yok tu. Eğer diğer oyunlar da internet problemi yoksa, bil ki oyun sıkıntılı.
Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.705 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #5 Silinen üye dedi: Hocam, oyun zaten eski. Ben 2 yıl önce oynuyordum. Öyle bir problem yok tu. Eğer diğer oyunlar da internet problemi yoksa, bil ki oyun sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... Evet diğer oyunlarda sıkıntı yok, oyunla alakalı.
Silinen üye dedi: Hocam, oyun zaten eski. Ben 2 yıl önce oynuyordum. Öyle bir problem yok tu. Eğer diğer oyunlar da internet problemi yoksa, bil ki oyun sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... Evet diğer oyunlarda sıkıntı yok, oyunla alakalı.