xAlChak Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 298 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #1 Armadaşlar TF2'de arkadaşımla trade yapacaktım. Tradeyi atarken hata verdi benim envanterimde ter yok diye. Ben bu envanter kısıtlamanı nasıl kaldırırım? 59 TF2 itemim var kosotlamayı kaldırmam gerek ama nasıl oluyor bulamadım.
Armadaşlar TF2'de arkadaşımla trade yapacaktım. Tradeyi atarken hata verdi benim envanterimde ter yok diye. Ben bu envanter kısıtlamanı nasıl kaldırırım? 59 TF2 itemim var kosotlamayı kaldırmam gerek ama nasıl oluyor bulamadım.
engoboi Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.248 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #2 Premium alırsanız 300 oluyor, Backpack Expander'de alabilirsiniz. (Premium olmak için Mann.co Mağazasından bir alışveriş yapmanız gerekli.) Steam Community Market :: Listings for Backpack Expander Buy and sell Team Fortress 2 items on the Steam Community Market for Steam Wallet funds. steamcommunity.com Artı 0 Eksi
Premium alırsanız 300 oluyor, Backpack Expander'de alabilirsiniz. (Premium olmak için Mann.co Mağazasından bir alışveriş yapmanız gerekli.) Steam Community Market :: Listings for Backpack Expander Buy and sell Team Fortress 2 items on the Steam Community Market for Steam Wallet funds. steamcommunity.com