Bugra5211
Decapat
Daha fazla
- SSD veya HDD modeli
- Team Group MP33 Pro 512 GB
Arkadaşlar selamlar öncelikle. PC de öylesine takılıyorum. AMD sürücü uygulamasindaydim. PC bir anda dondu. Ben de reset tuşuna bastım. Gigabyte ekranı sadece dönüyordu. Sonra bir daha resetledim ve BIOS'a girdim. Ve bir baktım ki M.2 SSD görünmüyordu. Sonra defalarca resetlememe rağmen yine görünmedi. En son bir daha denedigimde M.2 SSD görünüyordu fakat boot etmeye çalıştığımda sadece dönüyordu. Hiçbir tepki yoktu. Ben de en son çare olarak USB'den format atmayı denedim. Bu arada PC de ikinci bir SATA SSD mevcut. Windows depolama seçim alanına geldigimde M.2 SSD görünmüyordu. Neyse ben de SATA SSD'ye kurmaya çalıştım ve dil seçim ekranı geldi. Oradan işte kurulmaya devam etti. Ve bir anda mavi ekran verdi. CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT hatasını verdiğini gördüm. Sonra PC'yi yeniden resetledim. SATA SSD'yi seçtim boot için ama yine BIOS onarim ekranina geldi. Bu adımdan sonra ne yapmalıyım? Yapay zekaya sorduğumda M.2 SSD'deki eski Windows 10 dosyalarının çakisabilecegini söyledi ve M.2 SSD'yi fiziksel olarak çıkart dedi. Yardımcı olursanız sevinirim. PC şu an da kapali.