Team Group T-Force Siren GD240E alınır mı?

GamingX

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bu sıvı soğutucunun özellikleri ve fiyatı çok cazip geldi. Siz ne düşünüyorsunuz? Kaliteli midir? TeamGroup'un M.2 SSD'sini ve RAM'lerini de kullanıyorum. Bir yıldır herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Radyatör boyutu tam benim kasaya uyuyor.

Pompası kalitesiz malzemeden yapılmış diyorlar ama... 🤔

Son düzenleyen: Moderatör:
@Reavenn Evet. Deepcool'da güzel ürünler var ama onlar da yurtdışından geliyor. Gerçi bu model TR'ye gelmiş. Teşekkürler. Bir de şunu öğrendim. Radyatör entegreli pompalı soğutucuları kasanın üstüne takmak pek tercih edilen bir şey değilmiş, bu konumlanma CPU sıcaklığını yükseltebiliyor. Kasa önüne koyun diyorlar. Kasamın önünde zaten 2 fan mevcut. Bana tepeye yerleştirilecek model lazım.

Bu da güzel soğutucudur hocam.
@Reavenn Evet. Deepcool'da güzel ürünler var ama onlar da yurtdışından geliyor. Bir de şunu öğrendim. Radyatör entegreli pompalı soğutucuları kasanın üstüne takmak pek tercih edilen bir şey değilmiş, bu konumlanma CPU sıcaklığını yükseltebiliyor. Kasa önüne koyun diyorlar. Kasamın önünde zaten 2 fan mevcut. Bana tepeye yerleştirilecek model lazım.

Buna bakabilirsiniz hocam.
Hocam şu yeni modeli daha uygun hem daha sessiz çalışıyor. Daha önce bunu almayı planlıyordum zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı