warlocation Kilopat Katılım 17 Ocak 2017 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2020 #11 alonedavar dedi: Peki hocam siz bunu uzun süredir kullanıyorsunuz beni belirli bir süre idare eder mi? Genişletmek için tıkla... Eder.
alonedavar dedi: Peki hocam siz bunu uzun süredir kullanıyorsunuz beni belirli bir süre idare eder mi? Genişletmek için tıkla... Eder.
A ardakbaycan Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 60 24 Ekim 2020 #12 warlocation dedi: Hiçbir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Aynı SSD ile benzer sorunları yaşıyorum, hiçbir düzelme de yok maalesef. Yazılım güncellemesi var mıdır bu SSD için?
warlocation dedi: Hiçbir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Aynı SSD ile benzer sorunları yaşıyorum, hiçbir düzelme de yok maalesef. Yazılım güncellemesi var mıdır bu SSD için?
alonedavar Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 804 Makaleler 3 Çözümler 2 24 Ekim 2020 #13 ardakbaycan dedi: Aynı SSD ile benzer sorunları yaşıyorum, hiçbir düzelme de yok maalesef. Yazılım güncellemesi var mıdır bu SSD için? Genişletmek için tıkla... Ben bulamadım hocam maalesef belki recep abinin haberi vardır ama onu da ben etiketleyemiyorum .
ardakbaycan dedi: Aynı SSD ile benzer sorunları yaşıyorum, hiçbir düzelme de yok maalesef. Yazılım güncellemesi var mıdır bu SSD için? Genişletmek için tıkla... Ben bulamadım hocam maalesef belki recep abinin haberi vardır ama onu da ben etiketleyemiyorum .
warlocation Kilopat Katılım 17 Ocak 2017 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #14 ardakbaycan dedi: Aynı SSD ile benzer sorunları yaşıyorum, hiçbir düzelme de yok maalesef. Yazılım güncellemesi var mıdır bu SSD için? Genişletmek için tıkla... Var ama hata veriyor yapılmıyor maalesef çözümü bende bilmiyorum.
ardakbaycan dedi: Aynı SSD ile benzer sorunları yaşıyorum, hiçbir düzelme de yok maalesef. Yazılım güncellemesi var mıdır bu SSD için? Genişletmek için tıkla... Var ama hata veriyor yapılmıyor maalesef çözümü bende bilmiyorum.
karadayiii Kilopat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #15 Bu kervana sanırım ben de katılıyorum fakat benim şu an boş alanım 480 GB'da 170 GB.
M mchty14 Decapat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 10 6 Kasım 2020 #16 Sanırım bir çözüm var ama şuan iş yerinde olduğum için deneyemiyorum akşam konu başlığında sonuçları paylaşırım bende Team GX1 yazma hızı arttırma - Technopat Sosyal
Sanırım bir çözüm var ama şuan iş yerinde olduğum için deneyemiyorum akşam konu başlığında sonuçları paylaşırım bende Team GX1 yazma hızı arttırma - Technopat Sosyal