S Sanssans Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 44 Çözümler 1 14 Şubat 2021 #1 Team speak 3' ü sorunsuz 3 gün kulandım ama ne olduysa bugün kullanamıyorum client_nickname hatası veriyor.
Team speak 3' ü sorunsuz 3 gün kulandım ama ne olduysa bugün kullanamıyorum client_nickname hatası veriyor.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #2 Sunucuya girerken o sunucuda isminizin kullanıldığı anlamına geliyor diye biliyorum.
S Sanssans Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 44 Çözümler 1 14 Şubat 2021 #3 Bsd Kaymak dedi: Sunucuya girerken o sunucuda isminizin kullanıldığı anlamına geliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yanı benım ısmımde bırı şu an o serverda mı?
Bsd Kaymak dedi: Sunucuya girerken o sunucuda isminizin kullanıldığı anlamına geliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yanı benım ısmımde bırı şu an o serverda mı?
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #4 Sanssans dedi: Yanı benım ısmımde bırı şu an o serverda mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Zaten internette arayınca da öyle çıkıyor.
Sanssans dedi: Yanı benım ısmımde bırı şu an o serverda mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Zaten internette arayınca da öyle çıkıyor.