Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #11 Rambo Okan Güler dedi: Eki Görüntüle 875189 Eki Görüntüle 875190 Kasa içinde bunun gibi gözükürler muhtemelen. Kararsız kaldım Patriot Viper RGB var bir de; Eki Görüntüle 875191 Genişletmek için tıkla... Böyle görünce XPG ye daha da yaklaştım .
Rambo Okan Güler dedi: Eki Görüntüle 875189 Eki Görüntüle 875190 Kasa içinde bunun gibi gözükürler muhtemelen. Kararsız kaldım Patriot Viper RGB var bir de; Eki Görüntüle 875191 Genişletmek için tıkla... Böyle görünce XPG ye daha da yaklaştım .
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #12 Hamza Ensar Sağlam dedi: Çipleri ne? Genişletmek için tıkla... Micron E-Die var D50'de. Team-T Force modelinde emin değilim ama Samsung B-Die olması lazım.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Çipleri ne? Genişletmek için tıkla... Micron E-Die var D50'de. Team-T Force modelinde emin değilim ama Samsung B-Die olması lazım.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 11 Şubat 2021 #13 Hamza Ensar Sağlam dedi: Çipleri ne? Genişletmek için tıkla... XPG olan Micron E-die. Diğerini bilmiyorum. Ama zaten Türkiye'de en iyisi Micron E-die.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Çipleri ne? Genişletmek için tıkla... XPG olan Micron E-die. Diğerini bilmiyorum. Ama zaten Türkiye'de en iyisi Micron E-die.
turkkomandosu Decipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.367 Çözümler 7 11 Şubat 2021 #14 Rambo Okan Güler dedi: Eki Görüntüle 875189 Eki Görüntüle 875190 Kasa içinde bunun gibi gözükürler muhtemelen. Kararsız kaldım Patriot Viper RGB var bir de; Eki Görüntüle 875191 Genişletmek için tıkla... Patriot Viper çok güzel gözüktü gözüme nedense.
Rambo Okan Güler dedi: Eki Görüntüle 875189 Eki Görüntüle 875190 Kasa içinde bunun gibi gözükürler muhtemelen. Kararsız kaldım Patriot Viper RGB var bir de; Eki Görüntüle 875191 Genişletmek için tıkla... Patriot Viper çok güzel gözüktü gözüme nedense.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #15 Rambo Okan Güler dedi: Micron E-Die var D50'de. Team-T Force modelinde emin değilim ama Samsung B-Die olması lazım. Genişletmek için tıkla... O samsung B-Die kötü. Micron E-Die daha iyi.
Rambo Okan Güler dedi: Micron E-Die var D50'de. Team-T Force modelinde emin değilim ama Samsung B-Die olması lazım. Genişletmek için tıkla... O samsung B-Die kötü. Micron E-Die daha iyi.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #16 turkkomandosu dedi: Patriot Viper çok güzel gözüktü gözüme nedense. Genişletmek için tıkla... Bir anda Patriot Viper RGB'ye dönesim var Kasa içinde mükemmel gözüküyorlar, Viper RGB alacağım sanırım.
turkkomandosu dedi: Patriot Viper çok güzel gözüktü gözüme nedense. Genişletmek için tıkla... Bir anda Patriot Viper RGB'ye dönesim var Kasa içinde mükemmel gözüküyorlar, Viper RGB alacağım sanırım.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #17 Rambo Okan Güler dedi: Micron e-die var D50'de. Team-t Force modelinde emin değilim ama Samsung b-die olması lazım. Genişletmek için tıkla... PuMaT dedi: XPG olan Micron e-die. Diğerini bilmiyorum. Ama Türkiye'de en iyisi Micron e-die. Genişletmek için tıkla... Ah be Türkiye'ye gerçek Samsung b-die'ler gelse keşke. Uçarız 4800 MHz CL16.
Rambo Okan Güler dedi: Micron e-die var D50'de. Team-t Force modelinde emin değilim ama Samsung b-die olması lazım. Genişletmek için tıkla... PuMaT dedi: XPG olan Micron e-die. Diğerini bilmiyorum. Ama Türkiye'de en iyisi Micron e-die. Genişletmek için tıkla... Ah be Türkiye'ye gerçek Samsung b-die'ler gelse keşke. Uçarız 4800 MHz CL16.
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 11 Şubat 2021 #18 Rambo Okan Güler dedi: Bir anda Patriot Viper RGB'ye dönesim var Kasa içinde mükemmel gözüküyorlar, Viper RGB alacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam SSD'si üzmüyor RAM'i hiç üzmez herhalde.
Rambo Okan Güler dedi: Bir anda Patriot Viper RGB'ye dönesim var Kasa içinde mükemmel gözüküyorlar, Viper RGB alacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam SSD'si üzmüyor RAM'i hiç üzmez herhalde.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 11 Şubat 2021 #19 Rambo Okan Güler dedi: Bir anda Patriot Viper RGB'ye dönesim var Kasa içinde mükemmel gözüküyorlar, Viper RGB alacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Bence D50 daha güzel.
Rambo Okan Güler dedi: Bir anda Patriot Viper RGB'ye dönesim var Kasa içinde mükemmel gözüküyorlar, Viper RGB alacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Bence D50 daha güzel.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #20 PuMaT dedi: Bence D50 daha güzel. Genişletmek için tıkla... Elimde Patriot Burst var, ileride Patriot VPR100 almak gibi bir planım da var. Hem Viper RGB gözüme daha güzel geldi, hem de Viper alırsam ufak bir Patriot ekosistemi kurmuş olurum.
PuMaT dedi: Bence D50 daha güzel. Genişletmek için tıkla... Elimde Patriot Burst var, ileride Patriot VPR100 almak gibi bir planım da var. Hem Viper RGB gözüme daha güzel geldi, hem de Viper alırsam ufak bir Patriot ekosistemi kurmuş olurum.