Team T-Force Vulcan RAM'lerin çip modeli nedir?

Makaleler
2
Daha fazla  
Başlıkta belirtiğim gibi Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16 GB (2x8GB) 3600MHz CL18 2 kit olarak aldım ve toplamda 32 GB RAM kullanıyorum ancak soyle bir sorun var, bu RAM'lerin cip modeli nedir? Overlock işlemine musait midir sormak istiyorum.

Ram Modelleri.png

Ramler 23.png

RAM MODELLERİ.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aldım aynısından ama guru3D incelemesinde Samsung b-die çıkmış Hepsiburada'da bir yorumda da öyle demiş ama galiba yalan zaten o fiyata bana herkes imkansız diyordu doğruymuş. Başka bir forumda da Hynix C-die çıkmış o.c yapabilmiş. Sizdeki Micron ama die olarak a b C belirtmemiş bu da okunmamış yani.

RAM daha gelmedi benimki ne çıkacak paylaşırım buraya.

Düzenleme: Tam okumamış çipi. Micron ama 1-die diye bir çip yok muhtemelen.

Nasıl ögreniriz peki ya.

Bende aldım aynısından ama guru3D incelemesinde Samsung b-die çıkmış Hepsiburada'da bir yorumda da öyle demiş ama galiba yalan zaten o fiyata bana herkes imkansız diyordu doğruymuş. Başka bir forumda da Hynix C-die çıkmış o.c yapabilmiş. Sizdeki Micron ama die olarak a b C belirtmemiş bu da okunmamış yani.

RAM daha gelmedi benimki ne çıkacak paylaşırım buraya.

Nasıl ögrenebiliriz çip modelini.

Son düzenleme:
Nasıl ögreniriz peki ya.

Nasıl ögrenebiliriz çip modelini.

Bende bilmiyorum bir konu buldum ama sadece Corsair, G.Skill ve Patriot için seri numaradan tahmini sonuçlar yazıyor yani bulamayız gibi. Siz o.c deneyerek herhalde anlayacaksınız. Yavaş yavaş 3600 de kullanacaksınız CL düşürüp deneyin derim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı