Bu arada kusura bakma kardeşim sinirlendim valla 15 dakikada tükendi bir sürü ürün sana patladım. Hani almayacak olan biriyim ama ülkede fakirim diye dolanıyor herkes ama indirim diye bin liralık kasa bile tükendi. Kusura bakmayın hocam sizlik durum yok.
İyi fiyata almışsınız. Benim ihtiyacım yoktu ama ben bile almayı düşündüm açıkçası yedekte dursun diye. O fiyata kaçmazdı. Ryzen 5 3600 alacaktım 30 saniyede tükendi, ödeme ekranında hata verdi. Sağlık olsun artık..
6 ay önce aynı şekilde gaming gecesinden aynı bellekleri 370₺'ye almıştım. Sıkıntısız kullanıyorum. Yabancı forumlarda 3600MHZ'e hiç voltaj filan ayarlamadan kullananları görmüştüm.
İyi fiyata almışsınız. Benim ihtiyacım yoktu ama ben bile almayı düşündüm açıkçası yedekte dursun diye. O fiyata kaçmazdı. Ryzen 5 3600 alacaktım 30 saniyede tükendi, ödeme ekranında hata verdi. Sağlık olsun artık..
3600 ve 3600x ler direk bitti daha ben giris yapamadan sadece ekran kartini alabildim ki 350 tl uyguna geldi en ucuz siteye gore haftaya beklicez ram icin imkani yok islemci alamam millet cok hizli
Bu ramleri kullananlar kullandığı anakart marka modelini de söyleyebilir mi? Rami ben de aldım. İşlemci olarak 3600 alacağım fakat henüz hangi anakartı alacağıma karar veremedim.
Bu ramleri kullananlar kullandığı anakart marka modelini de söyleyebilir mi? Rami ben de aldım. İşlemci olarak 3600 alacağım fakat henüz hangi anakartı alacağıma karar veremedim.
Tomahawk Max almaya karar vermiştim. Dün MediaMarkt'ta indirim vardı. Teslim alacağım mağazada stok var görünüyordu. Fakat gittiğimde stok olmadığını söylediler Ama yine Tomahawk indirimi takip edeceğim.