Team T-Force Vulcan Z RAM'ler uyumsuzluk yapar mı?

cyhriaeth

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, arkadaşımın 8 GB RAM'i var ve yeni 8 GB alıp 16 GB yapmak istiyor. Kendi RAM'i ilk görseldeki RAM. Bu RAM'in aynısını arattığımda satılmadığını gördüm tek bulabildiğim bu link oldu.

Bu linki buldum fakat burada ürün kodunun sonunda

18H01​

Eki var, acaba bu iki RAM uyumsuzluk yapar mı?

Dosya Ekleri

• resim_2021-08-07_130540.png
    resim_2021-08-07_130540.png
    33,3 KB · Görüntüleme: 56
Merhabalar, arkadaşımın 8 GB RAM'i var ve yeni 8 GB alıp 16 GB yapmak istiyor. Kendi RAM'i ilk görseldeki RAM. Bu RAM'in aynısını arattığımda satılmadığını gördüm tek bulabildiğim bu link oldu.

Bu linki buldum fakat burada ürün kodunun sonunda

18H01​

Eki var, acaba bu iki RAM uyumsuzluk yapar mı?
Hocam şuan ki kullandığı RAM ile aynı özelliklere sahip olması gerekiyor aksi takdirde uyumsuzluk yaşatır. CPU-Z uygulamasından RAM özelliklerini kontrol edebilirsiniz.

Hocam şuan ki kullandığı RAM ile aynı özelliklere sahip olması gerekiyor aksi takdirde uyumsuzluk yaşatır. CPU-Z uygulamasından RAM özelliklerini kontrol edebilirsiniz.
Aslında her şey aynı gözüküyor ama o sonundaki ürün kodunun neden farklı olduğu kafamı karıştırdı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı