Team T-Force Vulkan overclock

RedSea

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar, yapılabilecek en ince ayar ile yapabildim. Anakartın desteklediği frekans en yüksek 3600Mhz olmasına rağmen 4000MHz'ye kadar çıktım ancak stabilite sağlayamadığım için bu değerlere inmeye karar verdim.

Kullandığım ramlar Team T-Force Vulkan

Anakartım ise Gigabiyte Aorus B450M

Son düzenleme:
güzel olmuş eline sağlık bende corsair dominator 3600 mhz cl 16 ram var 4 kanal lı kullanıyorum kaça çıkarabilirim.

Harika değerler. 2019 Kasım indirimlerinde 369 TL'ye almıştım bu RAM'leri. Çiplerinin ne olduğunu hâla bilmiyorum ama iyiymiş

@BerkayZ87 ile yaptığımız OC ile 3000 MHz RAM'leri 3733 MHz OC'ladık ve yaklaşık 6-8 saat kadar oyun sürem oldu, herhangi bir çökme, donma, hata vs yaşamadım.

Harika değerler. 2019 Kasım indirimlerinde 369 TL'ye almıştım bu RAM'leri. Çiplerinin ne olduğunu hâla bilmiyorum ama iyiymiş
Hocam aynı gece aldık desenize
1 dakikada tükenmişti çok iyi hatırlıyorum

Hocam aynı gece aldık desenize
1 dakikada tükenmişti çok iyi hatırlıyorum

Ahaha doğrudur hocam. MSI B450 PRO M.2 V.2 anakart ile birlikte almıştım (Combomuydu yoksa ayrı ayrı sepete ekleyip mi aldım hatırlamıyorum).

Cycles'i 3 yerine 7 yapar mısın? 1usmus_v3 dosyasını not defteri ile başlat dosyanın içinde 3 yazan yeri 7 ile değiştirip kaydet çık. Daha sonra TestMem5'i aç Load Configs seç ve oradan 1usmus_v3'ü tekrar seç. Daha sonra TestMem5'i yönetici olarak başlat. Uzun sürecektir.

Ahaha doğrudur hocam. MSI B450 PRO M.2 V.2 anakart ile birlikte almıştım (Combomuydu yoksa ayrı ayrı sepete ekleyip mi aldım hatırlamıyorum).
Kit olarak satılıyordu hocam, anakart yoktu
Ayarlıyorum hocam, tahminen kaç dakika sürer?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…