Team T-Force Xtreem ARGB'leri nasıl ayarlanır?

Daha demin İncehesap Gaming gecesinden bu RAM'i aldım 2x8 olarak ve bu RAM'ler ARGB ancak anakartım, MSI B450 Tomahawk Max, ARGB desteği yok. Bu RAM'lerin ışıklarını nasıl kontrol edeceğim? Kapatma-açma, renk değiştirme vs. Bir programı veya yazılımı var mı kendisinin? MSI anakartıma taktığım gibi ayarlayabilir miyim?

Kendi programı yok diye biliyorum.
Normalde anakart uygulamasında DRAM ya da RAM olarak görünmesi ve ayarlanabilir olması gerekiyor.

Dragon Center üzerinden tüm güncellemeleri yaptığınızdan emin olun.

Kendi programı yok diye biliyorum.
Normalde anakart uygulamasında DRAM'ya da RAM olarak görünmesi ve ayarlanabilir olması gerekiyor.

Dragon Center üzerinden tüm güncellemeleri yaptığınızdan emin olun.

Daha sistemi toplamadım. Yani bu RAM'leri anakarta takınca Dragon Center ile ayarlayabilirim öyle mi?

Anakartınızda ARGB başlığı yok, bu RAM'ler başlık gerektirmiyor. Dolayısıyla başlık eksikliği kontrol etmenize engel değil. Bu RAM'ler uyumlu ürünler kısmında görünüyor, Mystic Light ile kontrol edebilirsiniz.

Mystic Light mı indireceğim yoksa Dragon Center mı?

Dragon Center'da Mystic Light sekmesi bulunuyor zaten, daha gelişmiş bir yazılım kendisi. Dragon Center indirmeniz en mantıklısı.

Aynen öyle. Aklınıza takıldıysa daha açıklayıcı anlatayım.

Mystic Light uyumlu ürünler sayfasına girip "Memory" kısmına baktığımız zaman T-Force Xtreem RAM'lerin desteklendiğini görüyoruz.

Dragon Center yazılımının ana sayfasını inceliyoruz. Burada yazılımın sekmelerinde Mystic Light kısmı göze çarpıyor.

Diyelim ki Dragon Center RAM'i algılamadı. (Sanmıyorum ama en kötü senaryoyu yaratıp kafanızdaki soru işaretlerini gidermeye çalışıyorum.) Buradan MSI Center indirip kontrol edebilmelisiniz.

Zaman ayırıp bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim aklımdaki tüm soru işaretleri giderilmiş oldu bu konuyuda burada bitiriyorum benim gibi bir arkadaş çıkarsa bu konudan sizin sayenizde bilgilenir. Tekrar teşekkür ediyorum iyi günler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…