nasahtech Decapat Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 499 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #1 Discord'a rakip olacağı vaadiyle ortaya çıkan Teamly şu an beta olarak çıktı ilk kullanıcılardan biri de benim, ne düşünüyorsunuz?
Discord'a rakip olacağı vaadiyle ortaya çıkan Teamly şu an beta olarak çıktı ilk kullanıcılardan biri de benim, ne düşünüyorsunuz?
Cid_Kagenou Hectopat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 21 27 Aralık 2024 #2 nasahtech dedi: Discord'a rakip olacağı vaadiyle ortaya çıkan Teamly şu an beta olarak çıktı ilk kullanıcılardan biri de benim, ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bir discord etmez.
nasahtech dedi: Discord'a rakip olacağı vaadiyle ortaya çıkan Teamly şu an beta olarak çıktı ilk kullanıcılardan biri de benim, ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bir discord etmez.
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.886 Makaleler 1 Çözümler 39 27 Aralık 2024 #3 Cid_Kagenou dedi: Bir Discord etmez. Genişletmek için tıkla... Harbiden. Kaç tane uygulama denedim hiçbiri Discord'un yanından bile geçemiyor. En son Steam sohbete kaldık.
Cid_Kagenou dedi: Bir Discord etmez. Genişletmek için tıkla... Harbiden. Kaç tane uygulama denedim hiçbiri Discord'un yanından bile geçemiyor. En son Steam sohbete kaldık.
6 641429 Decipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 27 Aralık 2024 #4 nasahtech dedi: ilk kullanıcılardan biri de benim Genişletmek için tıkla... İlk kullanıcılardan biri derken?
nasahtech dedi: ilk kullanıcılardan biri de benim Genişletmek için tıkla... İlk kullanıcılardan biri derken?
Cid_Kagenou Hectopat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 21 27 Aralık 2024 #5 641429 dedi: İlk kullanıcılardan biri derken? Genişletmek için tıkla... Bunun nesi size garip geldi?
6 641429 Decipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 27 Aralık 2024 #6 Cid_Kagenou dedi: Bunun nesi size garip geldi? Genişletmek için tıkla... Yeni oluşturulmuş bir uygulama ve ilk kullanıcısı da bu arkadaş. İlk kullanıcısı olduğunu nereden biliyor onu merak ettim.
Cid_Kagenou dedi: Bunun nesi size garip geldi? Genişletmek için tıkla... Yeni oluşturulmuş bir uygulama ve ilk kullanıcısı da bu arkadaş. İlk kullanıcısı olduğunu nereden biliyor onu merak ettim.
Cid_Kagenou Hectopat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 21 27 Aralık 2024 #7 641429 dedi: Yeni oluşturulmuş bir uygulama ve ilk kullanıcısı da bu arkadaş. İlk kullanıcısı olduğunu nereden biliyor onu merak ettim. Genişletmek için tıkla... "İlk kullanıcısıyım" gibi bir şey dememiş.
641429 dedi: Yeni oluşturulmuş bir uygulama ve ilk kullanıcısı da bu arkadaş. İlk kullanıcısı olduğunu nereden biliyor onu merak ettim. Genişletmek için tıkla... "İlk kullanıcısıyım" gibi bir şey dememiş.
6 641429 Decipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 27 Aralık 2024 #8 Cid_Kagenou dedi: "İlk kullanıcısıyım" gibi bir şey dememiş. Genişletmek için tıkla... Çoğul olarak değil, tekil olarak algıladım.
Cid_Kagenou dedi: "İlk kullanıcısıyım" gibi bir şey dememiş. Genişletmek için tıkla... Çoğul olarak değil, tekil olarak algıladım.
nasahtech Decapat Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 499 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #9 641429 dedi: İlk kullanıcılardan biri derken? Genişletmek için tıkla... Birkaç hafta önce beta için kayıt formu vardı doldurup attın şu an betada 150 kişi varmış bu arada isteyen de Instagram'dan @discordrakip takip edebilir oradan paylaşıyor. Cid_Kagenou dedi: Bir Discord etmez. Genişletmek için tıkla... Zamanla gelişir umarız. Hem Türk yapımı arkasında durulursa güzel iş çıkabilir.
641429 dedi: İlk kullanıcılardan biri derken? Genişletmek için tıkla... Birkaç hafta önce beta için kayıt formu vardı doldurup attın şu an betada 150 kişi varmış bu arada isteyen de Instagram'dan @discordrakip takip edebilir oradan paylaşıyor. Cid_Kagenou dedi: Bir Discord etmez. Genişletmek için tıkla... Zamanla gelişir umarız. Hem Türk yapımı arkasında durulursa güzel iş çıkabilir.