İnternetim gitti geldi ve sonradan girdigim cogu adrese giremiyorum, TS 3'de sürümüm 3.1.10 ve sil yükle yaptım, bütün sürümleri denedim ama giremiyorum.
Her şeyi denedim saati de denedim. DSL bağlı burada altyapı yok Millenicom var. Dünden önce internette kopmalar oldu o olduktan sonra da bir daha giremedim. Oncesinde bir sıkıntı yoktu
Her şeyi denedim saati de denedim. DSL bağlı burada altyapı yok Millenicom var. Dünden önce internette kopmalar oldu o olduktan sonra da bir daha giremedim. Oncesinde bir sıkıntı yoktu
aynı sorun senin başlığı açtığın tarihten itibaren bende de var. Ben de millenicom kullanıyorum. Denemek için telefonun netini pcye bağladım bu şekilde hiç bi sıkıntı yok gayet iyi çalışıyor teamspeak. Ama millenicoma geçince dediğin sıkıntıları ben de yaşıyorum. Bir servere girdiğim zaman odalar ve serverdaki kişiler tam gözükmüyor, tekrar gir çık yaptığımda bu sefer gözüküyor ama bu sefer ben bir odaya bağlanamıyorum yada kendim oda oluşturamıyorum. Zor bela bağlansam bile sonrasında kendi kendine connection lost diyip tekrar bağlanıyor defalarca ve bunun gibi bir kaç tane daha saçma sapan hatalar alıyorum.
Teamspeakte sorun olmadığı kesin, millenicomdan kaynaklanıyor ama hala çözemedim ne yaptıysam. Yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum