E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar merhaba. Team Speak 3 indireceğim ama bir sürü site var hangisi gerçek bilemedim. Bana resmi sitesini atar mısınız? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba. Team Speak 3 indireceğim ama bir sürü site var hangisi gerçek bilemedim. Bana resmi sitesini atar mısınız? Şimdiden teşekkürler.
Çözüm Fatih Işık 15 Kasım 2019 Bu bağlantıdan indirebilirsiniz. TeamSpeak Downloads | TeamSpeak TeamSpeak is the number one choice VoIP communication system for Online Gaming www.teamspeak.com
Bu bağlantıdan indirebilirsiniz. TeamSpeak Downloads | TeamSpeak TeamSpeak is the number one choice VoIP communication system for Online Gaming www.teamspeak.com
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.962 Makaleler 6 Çözümler 32 15 Kasım 2019 #11 Emirizmir dedi: Ts 3 paralı mı? Genişletmek için tıkla... Sen para ödemiyorsun, girdiğin sunucunun sahibi ödüyor. Artı 0 Eksi
Emirizmir dedi: Ts 3 paralı mı? Genişletmek için tıkla... Sen para ödemiyorsun, girdiğin sunucunun sahibi ödüyor.
KS KS E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2019 #12 Silinen üye dedi: Sen para ödemiyorsun, girdiğin sunucunun sahibi ödüyor. Genişletmek için tıkla... He anladım. Sağolun. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Sen para ödemiyorsun, girdiğin sunucunun sahibi ödüyor. Genişletmek için tıkla... He anladım. Sağolun.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 15 Kasım 2019 #13 O ücret zaten aylık ödeniyor ve birçok sunucu boş zaten. Bir de makine sunucuları var. Artı 0 Eksi
KS KS E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2019 #14 Mithat Berhan dedi: O ücret zaten aylık ödeniyor ve birçok sunucu boş zaten. Bir de makine sunucuları var. Genişletmek için tıkla... Para benden çıkmasında ne olursa olsun. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: O ücret zaten aylık ödeniyor ve birçok sunucu boş zaten. Bir de makine sunucuları var. Genişletmek için tıkla... Para benden çıkmasında ne olursa olsun.
KS KS E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2019 #15 Bu TS3 ün arka planda servisleri çalışıyor mu? Yani kapanınca. Silinen üye dedi: Gezginler den Genişletmek için tıkla... Aynen virüs kaynayan siteden... Artı 0 Eksi
Bu TS3 ün arka planda servisleri çalışıyor mu? Yani kapanınca. Silinen üye dedi: Gezginler den Genişletmek için tıkla... Aynen virüs kaynayan siteden...
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 15 Kasım 2019 #16 Anlamadım ama uygulama kapatılınca direkt gidiyor. Servis derken müzik botu falan mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2019 Artı 0 Eksi
KS KS E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2019 #17 Mithat Berhan dedi: Anlamadım ama uygulama kapatılınca direk gidiyor. Servis derken müzik botu falan mı? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde kalıntılar oluyor ya. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: Anlamadım ama uygulama kapatılınca direk gidiyor. Servis derken müzik botu falan mı? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde kalıntılar oluyor ya.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 15 Kasım 2019 #18 Yok tek uygulamaya bağlı diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2019 #19 Fatih Işık dedi: Bu bağlantıdan indirebilirsiniz. TeamSpeak Downloads | TeamSpeak TeamSpeak is the number one choice VoIP communication system for Online Gaming www.teamspeak.com Genişletmek için tıkla... Peki 64 bit işletim sistemi için 32 bit mi yoksa 64 bit mi indireceğim? Artı 0 Eksi
Fatih Işık dedi: Bu bağlantıdan indirebilirsiniz. TeamSpeak Downloads | TeamSpeak TeamSpeak is the number one choice VoIP communication system for Online Gaming www.teamspeak.com Genişletmek için tıkla... Peki 64 bit işletim sistemi için 32 bit mi yoksa 64 bit mi indireceğim?
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2019 #20 Emirizmir dedi: Peki 64 bit işletim sistemi için 32 bit mi yoksa 64 bit mi indireceğim? Genişletmek için tıkla... 64 bit. Artı 0 Eksi
Emirizmir dedi: Peki 64 bit işletim sistemi için 32 bit mi yoksa 64 bit mi indireceğim? Genişletmek için tıkla... 64 bit.