HasanHSYN Decapat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 390 Çözümler 2 Yer Dünya'daki şehrin içindeki evin içindeki masada Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #1 TS için SaltyChat plugini kurarken hata alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Çözüm HasanHSYN 25 Ağustos 2021 @Betto buldum. Temp ve %temp% içindeki dosyaların hepsini silip bilgisayarı yeniden başlattım ve düzeldi.
@Betto buldum. Temp ve %temp% içindeki dosyaların hepsini silip bilgisayarı yeniden başlattım ve düzeldi.
B Betto Yoctopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Ağustos 2021 #2 HasanHSYN dedi: TS için SaltyChat plugini kurarken hata alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Eki Görüntüle 1109550 Genişletmek için tıkla... Bu sorununa çözüm bulabildin mi? Aynı sorunu ben de yaşıyorum da. Artı 0 Eksi
HasanHSYN dedi: TS için SaltyChat plugini kurarken hata alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Eki Görüntüle 1109550 Genişletmek için tıkla... Bu sorununa çözüm bulabildin mi? Aynı sorunu ben de yaşıyorum da.
KS KS HasanHSYN Decapat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 390 Çözümler 2 Yer Dünya'daki şehrin içindeki evin içindeki masada Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #3 @Betto buldum. Temp ve %temp% içindeki dosyaların hepsini silip bilgisayarı yeniden başlattım ve düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
@Betto buldum. Temp ve %temp% içindeki dosyaların hepsini silip bilgisayarı yeniden başlattım ve düzeldi.
E Emin3442 Zeptopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #4 HasanHSYN dedi: @Betto buldum. Temp ve %temp% içindeki dosyaların hepsini silip bilgisayarı yeniden başlattım ve düzeldi. Genişletmek için tıkla... nasıl yaptın Artı 0 Eksi
HasanHSYN dedi: @Betto buldum. Temp ve %temp% içindeki dosyaların hepsini silip bilgisayarı yeniden başlattım ve düzeldi. Genişletmek için tıkla... nasıl yaptın