1 170553 Kilopat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 328 Çözümler 2 6 Eylül 2021 #1 TeamSpeak 3 yetki, oda vb hakim olan biri yardımcı olabilir mi? TS'ye giren biri tüm odalara giriyor, her şeyi yapıyor. Odaları hazırladım fakat bu yetkilerden hiçbir şey anlamıyorum, yardımcı olursanız makbule geçer.
TeamSpeak 3 yetki, oda vb hakim olan biri yardımcı olabilir mi? TS'ye giren biri tüm odalara giriyor, her şeyi yapıyor. Odaları hazırladım fakat bu yetkilerden hiçbir şey anlamıyorum, yardımcı olursanız makbule geçer.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 7 Eylül 2021 #2 Yetkinin giriş gücünü düşürüp odaların giriş gücünü arttırırsanız giremez. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Yetkinin giriş gücünü düşürüp odaların giriş gücünü arttırırsanız giremez. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et