TeamSpeak benzeri yazılım ile şifrelerin çalınması

omerfaruk_ua

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Bugün Teamspeak benzeri bir program ararken saçma salak bir program buldum ve indirmeye kalktım, bunun yüzünden de bazı şifrelerim çalındı. Tabiki de önemli olan herşeyimde telefon numaram kayıtlıydı ve herhangi bir sıkıntı olmadan şifremi değiştirdim, mail adresime giriş yapmaya çalışmışlar, google güvenlik sistemi tarafından engellendi.

Şimdi ben o dosyaları bilgisayarımdan silip virüs taraması yaptım ve temiz çıktı. Acaba bundan sonra sıkıntı olabilir mi? Bilgisayara format atmam gerekli midir? Virüs vs. işlerinden hiç anlamam ve ne yapmam gerektiğini bilmem yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada geçmişte girdiğim kart bilgileri vs çalınmış olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sana Eset'i kur demedim KIS dedim. Neyse sorun çıkarsa artık senin ihmalin.

Bu klasör içlerini de silin:
C:\Users\OmerFaruk\AppData\Local\Temp
C:\ProgramData\AutoStarter
Eset zaten vardi, Eset'i sildim KIS iniyordu raporun ciktigi sirada. Kis'i yukledikten sonra mi rapor cikarmam gerekli?
Diger raporlarida cikardim, fakat nereye yukleyecegimi bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eset zaten vardi, Eset'i sildim KIS iniyordu raporun ciktigi sirada. Kis'i yukledikten sonra mi rapor cikarmam gerekli?
Yok o zaman sorun yok. Ben o an hemen yükle deyince yüklemiş olman gerekli idi o yüzden Eset'i yükledin zannettim.
Diger raporlarida cikardim, fakat nereye yukleyecegimi bilmiyorum.
Rapor'u konuda nerelere upload edebileceğin yazıyor konu altında. Txt dosyasını mediafire gibi sitelerden birine upload edebilirsin yerli olmayacak şekilde.

Kis'i yükledim, tarama yaptım, tarayıcımda falan da aktif ettim. Deneme sürümü bitince lisans alacağım, şimdiden çok memnun etti hiçbirşeyi şansa bırakmayıp herşeyi kontrol ediyor.
Söylediğiniz dosyaları sildikten sonra herdprotect ile tarama yaptım, buyrun linki: Scan_2015-5-25-17-49
Yardımınız için tekrar tekrar teşekkür ederim, siz olmasaydınız muhtemelen uzun süredir üzerinde maddi ve manevi emeğim olan hesaplarımı kaybedecektim.

@Murat5038 konuyla alakalı değil ama bir sorum olacak. Antivirüs programları içerisinde Kaspersky'ı nereye koyarsınız ? Yani sıralama yapacak olsanız Kaspersky kaçıncı olurdu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…