Teamspeak Robotik Ses Sorunu

BaronValient

Hectopat
Yaklaşık 6 aydır Teamspeak kullanıyorum ve 3 hafta öncesine kadar kendisiyle hiçbir sıkıntı yaşamamıştım. 3 hafta önce her zamanki gibi teamspeak e girdiğimde seslerin bazen robotik geldiğini fark ettim. Sorunun kendimde olabileceğine ihtimal vermediğim için normal bir şekilde kullanmaya devam ettim ancak arkadaşlarımın "sesin robotik geliyor, anlayamıyoruz" gibi şeyler söylemesiyle birlikte sorunun bende olduğunu anladım. Girdiğim teamspeak sunucusunda öğle saatleri sorun yaşamamama rağmen akşam saatleri sunucuya giren kişi sayısının 200'e çıkmasıyla birlikte bu problem ortaya çıkıyor. Ayrıca bu sorun sadece oyunda fps'im düştüğü vakitlerde gerçekleşiyor. İlk başta pingim olduğunu düşündüm fakat oyunda ve teamspeakte pingimin sabit 65 olmasıyla birlikte bu durumu aklımdan çıkardım.

Daha sonrasında programı yönetici olarak çalıştırmayı, silip tekrar yüklemeyi ve görev yöneticisinden işlem önceliğini yükseğe almayı denedim fakat hiçbir şekilde değişmedi. 3 hafta öncesine kadar oyunlarda 2 fps alsam dahi böyle bir sorunla karşılaşmıyordum. Lütfen yardımcı olun 3 haftadır bu sorunun çözümünü bulmaya çalışıyorum yüzlerce forum gezdim ama hiçbir çözüm bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…