Çözüldü TeamSpeak yankı yapıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UruxUs

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlarımız ile TeamSpeak üzerinden konuşuyoruz. Ben arkadaşlarımın PC'lerine bağlanıp ayarlarını yapmıştım. Echo önleme ayarları falan aktif yani ama yine de konuşurken bir yankı var. Ayarlarımızda volume gate ayarı aktif. Yani ses belli bir seviyeye ulaşmadan karşı tarafa iletilmiyor fakat arkadaşım konuşunca benim mikrofonum da aktifleşiyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?

Ayarlarım:

1627324957187.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yıllar sonra ekleme: Sorunu resimdeki jack çoğaltıcıyı çıkararak çözmüştüm.
1736190598002.jpeg
Bende de mikrofon çok hassastı ve bazen yankı yapıyordu. Şuan bu ayarı kullanıyorum ve deneyebilirsin istersen.

resim_2021-07-26_223341.png

Tamam teşekkürler. Deneyeceğim.

Tekrar merhaba, ne oldu? Çözebildiniz mi? Sesiniz çok azalıyorsa desibel ayarı yapabilirsiniz. Benim çok fazla olduğu için en başa çektim.
Ayrıca yardımcı olabildiysem çözüm olarak işaretleyebilir misiniz?

Tekrar merhaba, ne oldu? Çözebildiniz mi? Sesiniz çok azalıyorsa desibel ayarı yapabilirsiniz. Benim çok fazla olduğu için en başa çektim.
Ayrıca yardımcı olabildiysem çözüm olarak işaretleyebilir misiniz?

Henüz deneme fırsatım olmadı. Deneyince çözüm olarak işaretleyeceğim.

Arkadaşlarımız ile TeamSpeak üzerinden konuşuyoruz. Ben arkadaşlarımın PC'lerine bağlanıp ayarlarını yapmıştım. Echo önleme ayarları falan aktif yani ama yine de konuşurken bir yankı var. Ayarlarımızda volume gate ayarı aktif. Yani ses belli bir seviyeye ulaşmadan karşı tarafa iletilmiyor fakat arkadaşım konuşunca benim mikrofonum da aktifleşiyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?

Ayarlarım:

Eki Görüntüle 1119118
Ben denedim cidden oluyor. Yankı kayboldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı