Arkadaşlar kuzenimin yarın üniversite için temel bilgisayar dersinden sınavı var, bu sınavı geçerse dersten muaf sayılacak geçemezse zorunlu olarak dersi görecek. Sınav online olacak ve kamera açılacak. Ben TeamViewer ile onun bilgisayarına bağlansam anlaşılır mı acaba?
Arkadaşlar kuzenimin yarın üniversite için temel bilgisayar dersinden sınavı var, bu sınavı geçerse dersten muaf sayılacak geçemezse zorunlu olarak dersi görecek. Sınav Online olacak ve kamera açılacak. Ben TeamViewer ile onun bilgisayarına bağlansam anlaşılır mı acaba?
Eğer aşağıdaki paneli bir şekilde gizlerseniz belli olmaz bence ayrıca yapılabilir daha önce TeamViewer kullandım çok kez oyun falan atıyorduk kendimize arkadaştan sorunları çözmek icin vs.
Yahu o kadar çabalayacak kadar iyi bir eğitim sistemimiz olduğunu düşünmüyorum.
Tamam yaptığı hoş bir şey değil fakat sistemimizin hak ettiği şey bence bu.
Hocam kız diyetisyenlik okuyacak, ne işi var bilgisayarla? O kadar biyoloji kimyanın arasında kalkıp bir de Excel'de bir tuşun ne işe yaradığına mı çalışsın?
Hocam kız diyetisyenlik okuyacak, ne işi var bilgisayarla? O kadar biyoloji kimyanın arasında kalkıp bir de Excel'de bir tuşun ne işe yaradığına mı çalışsın?
Excel beslenme izleyicileri, egzersiz planları, yemek planlayıcıları ve diğer yararlı içeriklerle sağlık ve fitness hedeflerinizi planlayalım, düzenleyelim ve takip edelim.
Excel beslenme izleyicileri, egzersiz planları, yemek planlayıcıları ve diğer yararlı içeriklerle sağlık ve fitness hedeflerinizi planlayalım, düzenleyelim ve takip edelim.