TeamV, TeamViewer'ın kısaltılmış halidir. TeamViewer bir uzak masaüstü programıdır. Kullanıcı adı ve şifre ile bilgisayarlar arası masaüstü bağlantısı sağlar:
ID ve şifreni sadece tanıdığın yada güvendiğin birine verirsen bir şey olmaz. Biraz da karşıdaki kişinin art niyetine bağlı. Şimdi bilgileri bir kez verdin sonrasında bağlanabilir mi diye bir soru oluşabilir. Cevabını vereyim. Programı kapatıp tekrar açtığında şifre yenilenir. Böylece karşıdaki verdiğin eski ID ve şifreyle tekrardan sana bağlanamaz.
Ben Team V'yi Recep abi gibi 4 seneyi aşkın bir süredir kullanıyorum. Biliyorum ne olup olmuyacağını. İşin software kısmını, herhangi bi virüs gibi birşeyin atılabilceğini Recep abiye soruyorum. Yanlış anladınız.
Ben Team V'yi Recep abi gibi 4 seneyi aşkın bir süredir kullanıyorum. Biliyorum ne olup olmuyacağını. İşin software kısmını, herhangi bi virüs gibi birşeyin atılabilceğini Recep abiye soruyorum. Yanlış anladınız.
En güzel özelliklerinden biride kurduğunuz makineye özel şifre atayıp başka bir yerdeyken kendi makinenize girip işlemlerinizi kontrol edebiliyorsunuz .
Makineniz yeniden başlasada otomatik program açılacağından ve elektrik kesintisinde otomatik açılmayı seçtiyseniz yine sorunsuz bağlanıp kontrol edebiliyorsunuz.
Bilgisayarınızın kontrolü karşıdaki kullanıcının elindeyken elbette istediğini yapabilir. İşini iyi bilen bir hacker'e denk gelirseniz her şeyi yapar
Tabi aşağı mahalleden Ahmet-Mehmet ile haberleşeceğin için böyle bir sıkıntı olmayacaktır
Bilgisayarına bir veri atmak için senin iznin olması gerekecektir tabi.