TeamV nedir?

PC'ne bağlanan kişi art niyetliyse ?

ID ve şifreni sadece tanıdığın yada güvendiğin birine verirsen bir şey olmaz. Biraz da karşıdaki kişinin art niyetine bağlı. Şimdi bilgileri bir kez verdin sonrasında bağlanabilir mi diye bir soru oluşabilir. Cevabını vereyim. Programı kapatıp tekrar açtığında şifre yenilenir. Böylece karşıdaki verdiğin eski ID ve şifreyle tekrardan sana bağlanamaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Team V'yi Recep abi gibi 4 seneyi aşkın bir süredir kullanıyorum. Biliyorum ne olup olmuyacağını. İşin software kısmını, herhangi bi virüs gibi birşeyin atılabilceğini Recep abiye soruyorum. Yanlış anladınız.

Ben Team V'yi Recep abi gibi 4 seneyi aşkın bir süredir kullanıyorum. Biliyorum ne olup olmuyacağını. İşin software kısmını, herhangi bi virüs gibi birşeyin atılabilceğini Recep abiye soruyorum. Yanlış anladınız.

Tamam o zaman. Bende belki bilmiyorsundur diye yazdım. Hemen niye celallendin anlamadım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uslubum hep yanlış anlaşılıyor, ciddi bi şekilde yazdım yoksa herhangi bi duygu yok attığım mesajda.

En güzel özelliklerinden biride kurduğunuz makineye özel şifre atayıp başka bir yerdeyken kendi makinenize girip işlemlerinizi kontrol edebiliyorsunuz .
Makineniz yeniden başlasada otomatik program açılacağından ve elektrik kesintisinde otomatik açılmayı seçtiyseniz yine sorunsuz bağlanıp kontrol edebiliyorsunuz.

Bilgisayarınızın kontrolü karşıdaki kullanıcının elindeyken elbette istediğini yapabilir. İşini iyi bilen bir hacker'e denk gelirseniz her şeyi yapar :D
Tabi aşağı mahalleden Ahmet-Mehmet ile haberleşeceğin için böyle bir sıkıntı olmayacaktır :D
Bilgisayarına bir veri atmak için senin iznin olması gerekecektir tabi.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı