Çözüldü Teamviewer 14 Windows oturumunu kapatıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mcali66

Hectopat
Daha fazla  
Uzaktan erişim için Teamviewer uygulamasının ücretsiz kullanımını indirdim. Kontrol etmekte bir sıkıntım yok her şey çok güzel fakat mobil cihazımla uzaktan Windows oturumumu açıyorum sıkıntı yok. Sorun şurda ki bağlantımı kestiğimde Windows oturumumuda kapatıyor hemen. Güvenlik için eklenmiş bir özellik fakat oturumumun sürekli açık kalmasını istiyorum. Çok araştırdım başka sitelerde bir kişi daha aynı sorunu yaşamış fakat kimse cevap vermemiş. Yardımcı olabilir misiniz?
Teamviewer sürümü: 14
Mobil cihaz işletim sistemi: iOS
Windows işletim sistemi: Windows 8.1 Pro

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu hallettim sizlerle paylaşmak isterim. O göstermiş olduğunuz ayar bende zaten "tüm kullanıcılar" seçeneğinde. Kendi bilgisayarımdaki uygulamanın seçeneklerini kurcaladım ve "oturumu kapatma: otomatik" diye bir ayara denk geldim. Aynısını mobil cihazım da ayarlarda olabileceğini düşündüm ve doğruymuş. Mobil uygulamada, Bilgisayarlarım>Seçenekler(üç nokta bulunmakta)>Ayarlar>Uzaktaki bilgisayarı kilitle>"Her zaman, Otomatik, Devre dışı" seçenekleri mevcut. Açıklama kısmı: "Otomatik seçim: Oturum sonunda, bilgisayarın önceden kilitli olması durumunda veya hiçbir kullanıcının giriş yapmamış olması durumunda uzaktaki bilgisayarı kilitler." Teşekkürler. İyi forumlar.
Sorunu hallettim sizlerle paylaşmak isterim. O göstermiş olduğunuz ayar bende zaten "tüm kullanıcılar" seçeneğinde. Kendi bilgisayarımdaki uygulamanın seçeneklerini kurcaladım ve "oturumu kapatma: otomatik" diye bir ayara denk geldim. Aynısını mobil cihazım da ayarlarda olabileceğini düşündüm ve doğruymuş. Mobil uygulamada, Bilgisayarlarım>Seçenekler(üç nokta bulunmakta)>Ayarlar>Uzaktaki bilgisayarı kilitle>"Her zaman, Otomatik, Devre dışı" seçenekleri mevcut. Açıklama kısmı: "Otomatik seçim: Oturum sonunda, bilgisayarın önceden kilitli olması durumunda veya hiçbir kullanıcının giriş yapmamış olması durumunda uzaktaki bilgisayarı kilitler." Teşekkürler. İyi forumlar.

Çözüm
Konuyu hortlatacağım arkadaşlar. TeamViewer bende bağlantı kurduktan 1-2 dk sonra kapanıyor. Tekrar bağlantı kurmak istediğimde zaman aşımıyla ilgili vs. bağlantımın bloklandığına dair mesaj alıyorum. 10-15 dk sonra tekrar bağlanabiliyorum. Yine 1-2 dk içinde gidiyor. Hem buradaki hem bağlanmak istediğim bilgisayardaki TeamViewer uygulamasını Gmail ile açtım. TeamViewer mobil uygulaması hiç çalışmıyor zaten. Eskiden sorunsuz bir uygulama idi. Neden böyle saçma sorunlarla karşılaşıyorum?

Kırmızı ile işaretlediğim yerin tikini kaldırınca düzeliyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    20,2 KB · Görüntüleme: 281
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…