Teamviewer Oturum Sonlandırıldı problemi

Ztax

Hectopat
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar android cihazımda teamviewer ve teamviewer quicksupport kullanıyorum. Bilgisayarımı telefona bağlayabiliyorum. Ama telefonu bilgisayara bağlıyamıyorum.

Oturum sonlandırıldı hatası alıyorum. Bigisayardaki ve telefondaki teamviewer sürümü 9.S3 Mini kullanıyorum. Teamviewer'ın Samsung eklentisine de sahibim. Bu problem neden kaynaklanıyor?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Note 2'mde teamviewer güncel. Fakat id yada şifre gözükmüyor. Yani bildigim kadarıyla bilgisayardan tele bağlanmak mümkün değil. En azından Bendeki güncel sürümde.

Kusura bakmayın ayrı program varmış şimdi gördüm az inceleyim yardımcı olabilirsem cevap vereceğim.

Sitesindeki son sürüm ile bilgisayardan tele teamviewer quicksupport ve teamviewer güncelken rahatlıkla girebildim ilk defa denediğim halde. Hepsini güncelleyip bilgisayar versiyonunun sitesinden tekrar yüklemeyi denersen sorunun çözülecektir bence. Onun dışında genel telefonla alakalı bir hata olabilir bazı programlar bazı modellerde sıkıntı çıkarabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…