Teamviewer ticari kullanım uyarısı

Enrico Berti

Hectopat
Daha fazla  
Ben ofisteki PC'mi evde kullanmak için Teamviewer'ı aktif kullanıyorum. Fakat bir süre sonra ticari olmayan sürüm diye oturumdan atmalar yaşamaya başladım. Programı silip tekrardan kurmak istedim. Programı sildikten sonra setup dosyasını açmak istediğimde görev yöneticisinde Teamviewer gözüküyor fakat ekrana herhangi bir şey gelmiyor.
Bunun sebebini merak ediyorum. Nasıl çözebilirim acaba? Teşekkürler.

Uzun süre kullandığınızda ticari kullanım algılar ve bu uyarıyı verir.

Uninstall Tool ile kayıt defteri girdilerini temizleyip deneyin, ne kadar illegal de olsa bir kereliğine deneyebilirsiniz.
Ticari kullanım olduğundan lisans satın almalısınız @Murat5038 'in de dediği gibi.

Önceden çok fazla özelliği free kullanım olarak sunarken, artık o basit özellikler için aylık en az 20€ üyelik istiyor.
Hakkını veren ve parayı hak eden bir uygulama ama ülkemizde fazla gelebilir amatör kullanım için.
Anydesk alternatifine göz atabilirsiniz.

Alternatif uygulamalara bak. Ayrıca sen bunu iş için kullanıyorsun ama lisansı almıyorsun. Bu yüzden kendini açmıyor.

Neden Uzak Masaüstü kullanmıyorsun? Windows'un kendi içinde geliyor. Sadece biraz uğraşmak lazım ayarlamak için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı