R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #1 Merhaba. TeamViewer en son sürümü kullanmama rağmen başkalarına bağlanırken bu hatayı alıyorum. Gerçekten bu hata bir tek bende mi yoksa global olarak mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2023
Merhaba. TeamViewer en son sürümü kullanmama rağmen başkalarına bağlanırken bu hatayı alıyorum. Gerçekten bu hata bir tek bende mi yoksa global olarak mı?
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #2 ID ve Passwordu vermeniz iyi olmuş hocam. Karşı tarafın TeamViewer ve internet bağlantısında bir sorun yok dimi?
ID ve Passwordu vermeniz iyi olmuş hocam. Karşı tarafın TeamViewer ve internet bağlantısında bir sorun yok dimi?
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #3 snageX dedi: ID ve Passwordu vermeniz iyi olmuş hocam. Karşı tarafın TeamViewer ve internet bağlantısında bir sorun yok dimi? Genişletmek için tıkla... Hocam sorun yok. Password her açıp kapatıldığında değişiyor tabii
snageX dedi: ID ve Passwordu vermeniz iyi olmuş hocam. Karşı tarafın TeamViewer ve internet bağlantısında bir sorun yok dimi? Genişletmek için tıkla... Hocam sorun yok. Password her açıp kapatıldığında değişiyor tabii
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 28 Eylül 2023 #4 Daha düne kadar çalışıyordu. Güncel durumu bilmem. İzin verirseniz sizin ID'ye bağlanmayı deneyebilirim.
Daha düne kadar çalışıyordu. Güncel durumu bilmem. İzin verirseniz sizin ID'ye bağlanmayı deneyebilirim.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #5 Nizel G dedi: Daha düne kadar çalışıyordu. Güncel durumu bilmem. İzin verirseniz sizin ID'ye bağlanmayı deneyebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam işte burasında zaten. Siz bağlanabiliyorsunuz Ben kimseye bağlanamıyorum.
Nizel G dedi: Daha düne kadar çalışıyordu. Güncel durumu bilmem. İzin verirseniz sizin ID'ye bağlanmayı deneyebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam işte burasında zaten. Siz bağlanabiliyorsunuz Ben kimseye bağlanamıyorum.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 28 Eylül 2023 #6 Web sürümünü kullanmayı dene.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #7 Nizel G dedi: Web sürümünü kullanmayı dene. Genişletmek için tıkla... O da olabilir ama çok garip. Bu genel olarak bir hata mı yoksa bilemiyorum.
Nizel G dedi: Web sürümünü kullanmayı dene. Genişletmek için tıkla... O da olabilir ama çok garip. Bu genel olarak bir hata mı yoksa bilemiyorum.