Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 11 25 Haziran 2023 #1 Merhaba arkadaşlar TeamViewer de ben karşı bağlanmak istiyorum ama karşıdaki benim PC'ye bağlanmasını istemiyorum onu nasıl kapatabilirim?
Merhaba arkadaşlar TeamViewer de ben karşı bağlanmak istiyorum ama karşıdaki benim PC'ye bağlanmasını istemiyorum onu nasıl kapatabilirim?
6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 25 Haziran 2023 #2 Emrebeyx dedi: Merhaba arkadaşlar TeamViewer de ben karşı bağlanmak istiyorum ama karşıdaki benim PC'ye bağlanmasını istemiyorum onu nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Çık gir yapınca şifren yenileniyor, bağlanamaz şifreyi bilmeden. Artı 0 Eksi
Emrebeyx dedi: Merhaba arkadaşlar TeamViewer de ben karşı bağlanmak istiyorum ama karşıdaki benim PC'ye bağlanmasını istemiyorum onu nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Çık gir yapınca şifren yenileniyor, bağlanamaz şifreyi bilmeden.
GTX.1050 TI Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 558 Çözümler 4 25 Haziran 2023 #3 Emrebeyx dedi: Merhaba arkadaşlar TeamViewer de ben karşı bağlanmak istiyorum ama karşıdaki benim PC'ye bağlanmasını istemiyorum onu nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Şifre ile kod vermediğin sürece nasıl bağlansınki hocam? Artı 0 Eksi
Emrebeyx dedi: Merhaba arkadaşlar TeamViewer de ben karşı bağlanmak istiyorum ama karşıdaki benim PC'ye bağlanmasını istemiyorum onu nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Şifre ile kod vermediğin sürece nasıl bağlansınki hocam?
KS KS Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 11 25 Haziran 2023 #4 GTX.1050 TI dedi: Şifre ile kod vermediğin sürece nasıl bağlansınki hocam? Genişletmek için tıkla... 646148 dedi: Çık gir yapınca şifren yenileniyor, bağlanamaz şifreyi bilmeden. Genişletmek için tıkla... Bana mail verecek öyle bağlanacağım Artı 0 Eksi
GTX.1050 TI dedi: Şifre ile kod vermediğin sürece nasıl bağlansınki hocam? Genişletmek için tıkla... 646148 dedi: Çık gir yapınca şifren yenileniyor, bağlanamaz şifreyi bilmeden. Genişletmek için tıkla... Bana mail verecek öyle bağlanacağım