Jayedo Hectopat Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2018 #1 Mr.Acar dedi: Dostum bu anlattıklarınla sadece ekran kartı markanı ve işletim sistemini anlayabilirim. Arama (büyüteç)<'çalışır' yaz<DxDiag Sistem ve ekran sekmesinin fotoğrafını buraya at. Genişletmek için tıkla... Merhaba @Mr.Acar Daha önce yaşadığım bir problem ile ilgili yazmıştım. Şimdi farklı bir problem yaşamaktayım. Müsait olduğun bir zaman da eğer TeamWiever dan bağlanabilir isen çok mutlu olurum. Teşekkür ederim. Kolay gelsin.
Mr.Acar dedi: Dostum bu anlattıklarınla sadece ekran kartı markanı ve işletim sistemini anlayabilirim. Arama (büyüteç)<'çalışır' yaz<DxDiag Sistem ve ekran sekmesinin fotoğrafını buraya at. Genişletmek için tıkla... Merhaba @Mr.Acar Daha önce yaşadığım bir problem ile ilgili yazmıştım. Şimdi farklı bir problem yaşamaktayım. Müsait olduğun bir zaman da eğer TeamWiever dan bağlanabilir isen çok mutlu olurum. Teşekkür ederim. Kolay gelsin.
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 6 Ocak 2018 #2 Ne gibi bir sorun? Artı 0 Eksi
KS KS Jayedo Hectopat Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2018 #3 Mr.Acar dedi: Ne gibi bir sorun? Genişletmek için tıkla... PUBG için msvcp.dll & vcruntime.dll gibi hata veriyordu. Bunu çözdüm ancak aynı hatayı şimdi Age Of oyunu için veriyor. Yani zaten bozuk olan dosyalar onarıldıktan sonra 'PUBG' çalışırken 'Age Of' neden çalışmıyor acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2018 Artı 0 Eksi
Mr.Acar dedi: Ne gibi bir sorun? Genişletmek için tıkla... PUBG için msvcp.dll & vcruntime.dll gibi hata veriyordu. Bunu çözdüm ancak aynı hatayı şimdi Age Of oyunu için veriyor. Yani zaten bozuk olan dosyalar onarıldıktan sonra 'PUBG' çalışırken 'Age Of' neden çalışmıyor acaba?
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 10 Ocak 2018 #4 Sorunu hangi çöp kaynaktan çözdüysen işi daha beter etmiş. Hem PUBG hem de diğer oyunun ProcMon hata raporunu alalım: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma Artı 0 Eksi
Sorunu hangi çöp kaynaktan çözdüysen işi daha beter etmiş. Hem PUBG hem de diğer oyunun ProcMon hata raporunu alalım: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma