Asteroas Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #1 Merhaba, ben teardown ı crackli indirdim fakat içindeki dosyalar Steam'den alınanla aynı değil. Ayrıca mods klasörü yok. Mod yükleyemiyorum.
Merhaba, ben teardown ı crackli indirdim fakat içindeki dosyalar Steam'den alınanla aynı değil. Ayrıca mods klasörü yok. Mod yükleyemiyorum.
KS KS Asteroas Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #11 Nemai dedi: BİM ve Migros'ta satılıyordu en son. Genişletmek için tıkla... teşekkürler Artı 0 Eksi
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #12 Asteroas dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam alamam diyorsanız Tosla'da bazen kampanyalar oluyor. 2 arkadaşa 10 TL Steam cüzdan kodu gibi. Ben rahat 70 TL kazanmışımdır ordan. Artı 0 Eksi
Asteroas dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam alamam diyorsanız Tosla'da bazen kampanyalar oluyor. 2 arkadaşa 10 TL Steam cüzdan kodu gibi. Ben rahat 70 TL kazanmışımdır ordan.
bedirhan67 Zeptopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Ocak 2022 #13 bende cracli indirdim ama orjinalda mods xlm diye bir şey var Nemai dedi: BİM ve Migros'ta satılıyordu en son. Genişletmek için tıkla... Nemai dedi: BİM ve Migros'ta satılıyordu en son. Genişletmek için tıkla... Craclide mods XML diye bir şey olmuyo orjinalda ondan orjinalda çalışır mod Artı 0 Eksi
bende cracli indirdim ama orjinalda mods xlm diye bir şey var Nemai dedi: BİM ve Migros'ta satılıyordu en son. Genişletmek için tıkla... Nemai dedi: BİM ve Migros'ta satılıyordu en son. Genişletmek için tıkla... Craclide mods XML diye bir şey olmuyo orjinalda ondan orjinalda çalışır mod
P playercustom Femtopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #14 Eğer mods klasörü yoksa oluşturun olmazsa yönetici ile başvurun. Artı 0 Eksi