Teardown yıkım sırasında oyun donuyor

• Konuyu başlatan emr0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 2.063
İşletim sistemi
Windows 10

emr0

Kilopat
RAM
8
Ekran kartı
Nvidia GTX 1650
İşlemci
İntel i7
Merhaba. Teardown oyununda belli yıkımlara başladığımda birden oyun donuyor ve kasıyor. Grafikleri düşürüp denedim ama hala aynı şeyler oluyor. Oyunum orijinal.

Bu çok normal çünkü oyun RTX 3070 de bile yıkım kısımlarında kasıyor. Bu oyunun optimizasyonu ile ilgili çünkü oyundaki her bir parçacıkta fizik sistemi vs. var bir de her şey minicik parçalardan oluşuyor. Yıkım kısımlarında bu minik parçalar tek tek işlendiği için her türlü bilgisayarı kastırıyor. (zaten yayıncı olan insanlar da bu oyunu oynadılar ve onlarda bile kastı yani.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodaki adam RTX 3070 ile oyunu deniyor videoyu 2.44'den itibaren izle adam bir binayı ikiye bölüyor ve oyun donuyor. Hem de RTX ekran kartı ve Ryzen 7 3700X ile (ayrıca oyun için ekran kartı kadar işlemci de çok önemlidir Teardown'da)

Bu çok normal çünkü oyun RTX 3070 de bile yıkım kısımlarında kasıyor. Bu oyunun optimizasyonu ile ilgili çünkü oyundaki her bir parçacıkta fizik sistemi vs. var bir de her şey minicik parçalardan oluşuyor. Yıkım kısımlarında bu minik parçalar tek tek işlendiği için her türlü bilgisayarı kastırıyor. (zaten yayıncı olan insanlar da bu oyunu oynadılar ve onlarda bile kastı yani.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodaki adam RTX 3070 ile oyunu deniyor videoyu 2.44'ten itibaren izle adam bir binayı ikiye bölüyor ve oyun donuyor. Hem de RTX ekran kartı ve Ryzen 7 3700X ile (ayrıca oyun için ekran kartı kadar işlemci de çok önemlidir teardown'da)

Ekran kartım GTX 1650 işlemci Intel i7 aynı haritada bu yıkımdan yapmıştım ve videodaki ilk yıkım sanki 2.44'deki yıkım gibiydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı