mertrecep321 Decapat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar, ben Teardown'ı indirdim ama oyunun kısayoluna tıkladığım anda ekran direkt kapanıyor. Önceki ekran kartımda da öyleydi, şimdi de öyle acaba. Bir öneriniz olur mu?
Arkadaşlar, ben Teardown'ı indirdim ama oyunun kısayoluna tıkladığım anda ekran direkt kapanıyor. Önceki ekran kartımda da öyleydi, şimdi de öyle acaba. Bir öneriniz olur mu?
Khajz Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2.627 Makaleler 1 Çözümler 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #2 ALT+Enter'a basar mısın pencereli modda belki düzelir. Artı 0 Eksi
KS KS mertrecep321 Decapat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #3 Khajz dedi: ALT+Enter'a basar mısın pencereli modda belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı hala aynı ekran bilgisayarı yeniden başlatmassam düzelmiyor Artı 0 Eksi
Khajz dedi: ALT+Enter'a basar mısın pencereli modda belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı hala aynı ekran bilgisayarı yeniden başlatmassam düzelmiyor