Umut444x Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 78 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #1 TEB kartımı kullanarak başka bankaların ATM'lerinden kendi hesabıma döviz yatırabilir miyim? Ya da kartsız olarak döviz bozabileceğim bir ATM var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2022
TEB kartımı kullanarak başka bankaların ATM'lerinden kendi hesabıma döviz yatırabilir miyim? Ya da kartsız olarak döviz bozabileceğim bir ATM var mıdır?
Mert1283 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 60 2 Eylül 2022 #2 Yanlış bilgi İstisna var mı bilmiyorum lakin ATM'lerden döviz yatıramazsın.
Umut444x Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 78 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #3 Kanka yatırılıyor ben teb atm sinden yatırıyordum atm arızalıymış işte başka da yoktu yakınlarda Aydın'da yaşıyorum turistik bölge olduğu için sanırım aynen
Kanka yatırılıyor ben teb atm sinden yatırıyordum atm arızalıymış işte başka da yoktu yakınlarda Aydın'da yaşıyorum turistik bölge olduğu için sanırım aynen