"Tebilon" güvenilir mi?

Güvenilir. Kargoya verilmeden takip kodu olmaz.

Güvenilir. Sipariş geçtiğin an kargo takip kodu neden gelsin? Daha kargoya vermeden olmayan kodu nasıl versinler?
Peki ya gelen gmail neden öyle bir yazi var icimi rahatlatiniz ya
Arkadaş sanırım Gmail uyarısı çıktığı için panik yapmış hocam.
Evet ya insallah kasa saglam gelir ama o gmail neyin nesi kanka ne zamana gir tahmini kahramanmaras tayim da ve ups kargo diyor ilk defa duydum korktum

Evet ya insallah kasa saglam gelir ama o gmail neyin nesi kanka ne zamana gir tahmini kahramanmaras tayim da ve ups kargo diyor ilk defa duydum korktum
?

O yazı TLS ile alakalı dostum sanırım yani Transport Layer Security: aynı SSL’de olduğu gibi veri gizliliği sağlar. Tebilion ortaya çıkacak masraftan dolayı TLS sertifikası almamış olabilir ondan dolayı gmail böyle bir uyarı veriyordur ancak Tebilion firması güvenilirdir. Rahat ol.

?
UPS en iyi kargolardan biridir. Çok fazla takma kafana gelir 2-3 güne.

@Ahmet gkky Gmail, o mail'in "tebilon.com" göndericisinden geldiğini doğrulayamadığı için kişisel bilgilerini paylaşma ve mail içeriğine karşı dikkatli ol demek istiyor. Korkacak bir şey yok.
@Recep Baltaş, bu sitede birkaç tane hazır sistem çıkartmıştı. Güvenilirdir. UPS Kargo'da güvenilirdir fakat bazısına iyi hizmet veriyor, bazısına kötü. Konuma göre değişir. Kahramanmaraş'ta nasıldır bilemiyorum.

Güvenilir. Ben de Pazartesi günü ilk alışverişimi yaptım bugün elime ulaştı. Güzel paketleme yapmışlar.

Çok teşekkür ederim kargoya verilince tahmini kac gun icerisinde geliyor ilk defa internetten bir sey siparis veriyorumda
Hepinize teşekkür ederim ramazan ramazan içimi rahatlattiniz sağolun technopat ailesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…