Tebilon güvenilir mi?

Drivefast

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Tebilon güvenilir mi? Ürün kırık veya eksik gelirse değişik gibi sorunlar yaşar mıyım?

Merhaba, Tebilon güvenilir mi? Ürün kırık veya eksik gelirse değişik gibi sorunlar yaşar mıyım?

Güvenilir. Corsair'in yetkili satıcısı kendileri. Yani Corsair markalı ürün alığınızda resmi distribütör garantili olması gerek.

Son düzenleme:
Güvenilir bir site. Müşteri hizmetleri en son kötü değildi.

Son düzenleme:
Güvenilir. Corsair'in yetkili satıcısı kendileri. Yani Corsair markalı ürün alığınızda resmi distribütör garantili olması gerek.

Corsair'in nasıl yetkili satıcısı olmuş merak ettim. Dünya ürün çıkardı Corsair bunlarda hiçbir şey yok anca eskileri duruyor. Corsair buraya destek de vermiyor.

Corsair'in nasıl yetkili satıcısı olmuş merak ettim. Dünya ürün çıkardı Corsair bunlarda hiçbir şey yok anca eskileri duruyor. Corsair buraya destek de vermiyor.
O konuyu bilmiyorum hocam. Fakat en azından ürünleri distrübütör garantili.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2532927
Tebilon yok burada. Eskiden sanırsam yetkili satıcısıydı.

Zaten ülkede doğru dürüst ürünü yok.

Maker özel yapım klavyeler yok hazır olan hot swaplı K65 yok Void 2 kulaklık çıktı yok. Yani güncel ne varsa yok fareler yok.

En son Türkiye gümrük olayları diye çekilmişlerdi. Ürünleriniz varsa saklayın eğer durum düzelirse destek alırsınız falan demişleri. Hala.

Bir tek Corsair K70 Core diye bir klavye geldi o da hot swap yok Türkçe dizilim. Nasıl geldiyse artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…