Mesandro Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #1 Tebilon'dan bir hazır PC almak istiyorum ama sorunla karşılaşmamak için size danışmak istedim bilgiliyseniz şimdiden teşekkürler.
Tebilon'dan bir hazır PC almak istiyorum ama sorunla karşılaşmamak için size danışmak istedim bilgiliyseniz şimdiden teşekkürler.
M MrXray Picopat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #2 Bende parça almak istiyorum oradan. Konuyu takip edeyim bende.
B BrokenHeartS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 1.731 Çözümler 9 26 Şubat 2023 #3 Zamanında arkadaşım ram almıştı oradan bir aksilik yaşamadı.
M MrXray Picopat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #4 BrokenHeartS dedi: Zamanında arkadaşım ram almıştı oradan bir aksilik yaşamadı. Genişletmek için tıkla... Ram basit bir ürün hocam. Böyle kompleks ürünlerde sıkıntı olmuş mu o önemli.
BrokenHeartS dedi: Zamanında arkadaşım ram almıştı oradan bir aksilik yaşamadı. Genişletmek için tıkla... Ram basit bir ürün hocam. Böyle kompleks ürünlerde sıkıntı olmuş mu o önemli.
Mesandro Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #5 MrXray dedi: RAM basit bir ürün hocam. Böyle kompleks ürünlerde sıkıntı olmuş mu o önemli. Genişletmek için tıkla... Ne almayı düşünüyorsun bir tane bilgisayar var önerebilirim.
MrXray dedi: RAM basit bir ürün hocam. Böyle kompleks ürünlerde sıkıntı olmuş mu o önemli. Genişletmek için tıkla... Ne almayı düşünüyorsun bir tane bilgisayar var önerebilirim.