Tebilon sistemi ne zaman gönderir?

sm0w

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Merhaba. Tebilon'dan hazır kasa aldım.
1. doğru montaj ile gönderirler değil mi çünkü ekran kartı hariç her şeyi özelleştirdim?
2. ne zaman gönderir?
Samsun'da oturuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de parçalar birbiri ile uyumlu mu bakarsanız sevinirim.

İki farklı sistem özelliği var görüntüde. Düzgün bir firma Tebilon ama ne zaman gönderirler öğrenmek için müşteri hizmetlerine yazmalısınız.

İki farklı sistem özelliği var görüntüde. Düzgün bir firma Tebilon ama ne zaman gönderirler öğrenmek için müşteri hizmetlerine yazmalısınız.

Hocam en üstteki yazı orijinal olan ben özelleştirdim siz alttakine bakacaksınız.

Ortalama sipariş verdiğin günden ve doluluk oranına bağlı 1.5 hafta içinde gelir 2 haftayı da bulabilir.

Ortalama sipariş verdiğin günden ve doluluk oranına bağlı 1.5 hafta içinde gelir 2 haftayı da bulabilir.

Hocam tamam benim biraz takıldığım şey ben ekran kartı ve RAM hariç bütün özellikleri özelleştirdim bir sıkıntı olur mu doğru montaj yaparlar mı?

Hocam tamam benim biraz takıldığım şey ben ekran kartı ve RAM hariç bütün özellikleri özelleştirdim bir sıkıntı olur mu doğru montaj yaparlar mı?

Hocam siz dışında günde kaç tane kişiye özelleştirilmiş kasa satıyorlardır, uyumsuz olsa zaten size tercih hakkı verilmez. Topladığınız ilk bilgisayar mı?

Hocam siz dışında günde kaç tane kişiye özelleştirilmiş kasa satıyorlardır, uyumsuz olsa zaten size tercih hakkı verilmez. Topladığınız ilk bilgisayar mı?

Evet ve her şeyi özelleştirdiğim için korktum biraz.

Evet ve her şeyi özelleştirdiğim için korktum biraz.

Anlıyorum, hiçbir şey olmaz, bende sizin gibiydim ilk sistemimi topladığımda. Tedbirli olmaniz gereken tek şey kargocunun yanında kasayı kontrol etmek, temperli cam patlama olayi yaşanabiliyor kargo sürecinde.

Anlıyorum, hiçbir şey olmaz, bende sizin gibiydim ilk sistemimi topladığımda. tedbirli olmaniz gereken tek şey kargocunun yanında kasayı kontrol etmek, temperli cam patlama olayi yaşayabiliyor kargo sürecinde.

Sağ olun hocam anladım bir de siz hava soğutma konuma gelmiştiniz onun stoğu bitti herhalde seçeneklerde çıkmıyor ben sıvı seçmek zorunda kaldım model: MSI MAG CoreLiquid A13 240mm nasıldır iyi bir sıvı soğutucu mu çok araştırma vaktim olmadı.

Sıvı soğutma hakkında fazla bilgim yok ama gördüğüm kadarıyla bütçe soğutucusu.
Bana kalsa bence sizin sisteme sıvı soğutucu lazım bile değil. Peerless Assassin yeterli olabilirdi.
Ben aynı CPU'yu Cooler Master Halo ile soğutuyorum ve yakın zamanda sıvıya geçmek gibi bir niyetim yok.
Size tavsiyem MSI ile idare edip, ileride Arctic ya da Corsair gibi bu alanda standartlaşmış markalara dönmenizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…