Tebilon sitesi güvenilir midir?

tacchinardi

Centipat
Daha fazla  
2 gün önce Gaming Gen TR sitesinden 150 bin TL'lik bir hazır sistem almaya karar verdim. Özelleştirmeler yapıp ödeme sayfasına geçtim, kart bilgilerimi yazdım onay kodu geldi bankadan. Sipariş başarısız oldu yazısıyla karşılaştım sitede. Hesabımdan para çekmeye çalıştı. Son anda bankayı arayıp paramı kurtardım. Şimdi ise Tebilon sitesinde bir sistem buldum. Sipariş vermeye çekiniyorum aynı sorunu yaşarım diye, güvenemiyorum. Sonuçta ciddi bir miktar.

Güvenilir herhangi bir sorun yaşanmaz. Paranız her türlü geri alınır.

İlk defa internetten böyle yüklü alışveriş yapacağım. Gaming Gen TR sitesinde yaşadığım bu deneyim beni korkuttu. Eğer banka onaylasaydı para gönderimini. Sipariş oluşmamasına rağmen param çekilmiş olacak ve bir sürü dertle uğraşmış olacaktım. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Banka kartıyla ödeme şekli çıkıyor mu direkt olarak sitesinde.

İlk defa internetten böyle yüklü alışveriş yapacağım. Gaming Gen TR sitesinde yaşadığım bu deneyim beni korkuttu. Eğer banka onaylasaydı para gönderimini. Sipariş oluşmamasına rağmen param çekilmiş olacak ve bir sürü dertle uğraşmış olacaktım. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Banka kartıyla ödeme şekli çıkıyor mu direkt olarak sitesinde.

Bankada yeterli miktar varsa neden olmasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı