Tebilon Vega MB5 alınır mı?

efenistan12

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Tebilon'daki Vega MB5 isimli bilgisayarı almayı düşünyoruz. Daha önce alan ve tecrübelerini paylaşmak isteyen veya bilgisayar hakkında bilgi sahibi olan birileri bizi aydınlatabilir mi? Almaya değer mi? Tebilon sorun çıkarır mı? Veya sistemde değişmesini düşündüğünüz parçalar varsa hangileridir? Stok soğutucu yeterli olur mu? Bilgisayarın linkini aşağıya bırakıyorum.

O paraya 4060 Ti sistemler toplanır hocam piyasayı çok takip etmiyorum ama 13400F+4060 Ti sistemi 28e almıştım Eylül'de. İlla kampanyayla bu fiyatlara düşüyordur. Geçen 4060 sistem 19 küsure düşmüştü bu fiyat fazla bence. Piyasayı bilen bir arkadaş yardımcı olur size ne desem yalan olur ama ederinden pahalı geldi.

Aynı sistemi kasayı msi yaparak sipariş verdim, yarın teslim alıcam nasipse, uzun araştırmalar sonucunda bu sistemde karar kıldım. AM5 olması ileriye dönük uzun süre yükseltme gerektirmeyecek. Başka parça değişirmeden sadece kasayı değiştir, çünkü PSU önemli kasada. Seçeneklerin içindeki ram yükseltme ve ssd yükseltmeler mantıksız ve pahalı. İleride 1tb drami olan bir ssd alınabilir ve RAM'de 32 yapılabilir(şuan için genel olarak 16 yeter). Soğutma ise kule tipi Thermalright assasins x120 sipariş verdim. Yine forumda çokça önerilen bir soğutucu. Sistemi kurup test ettikten sonra deneyimleri paylaşırım lakin, bütçeniz 30.000 lira bandındaysa alın, stok bitebilir veya zam gelebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı