kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.469 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #11 EfeMuratKsg dedi: Hmm sağ olun artık yapacağız bir şeyler ama RX 7800XT alınır kesin değil mi? Genişletmek için tıkla... Alinir hocam evet. Saf guc olarak 4070 Super ile denk ve 4060 Ti ile ayni fiyatta bir kart.
EfeMuratKsg dedi: Hmm sağ olun artık yapacağız bir şeyler ama RX 7800XT alınır kesin değil mi? Genişletmek için tıkla... Alinir hocam evet. Saf guc olarak 4070 Super ile denk ve 4060 Ti ile ayni fiyatta bir kart.
EfeMuratKsg Femtopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #12 kxy dedi: Alinir hocam evet. Saf guc olarak 4070 Super ile denk ve 4060 Ti ile ayni fiyatta bir kart. Genişletmek için tıkla... Yapay zeka olarak 10 üzerinden kaç puan verirsin biraz garip bir soru oldu ama kafamda AMD'yi somutlaştırmaya çalışıyorum.
kxy dedi: Alinir hocam evet. Saf guc olarak 4070 Super ile denk ve 4060 Ti ile ayni fiyatta bir kart. Genişletmek için tıkla... Yapay zeka olarak 10 üzerinden kaç puan verirsin biraz garip bir soru oldu ama kafamda AMD'yi somutlaştırmaya çalışıyorum.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.469 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #13 EfeMuratKsg dedi: Yapay zeka olarak 10 üzerinden kaç puan verirsin biraz garip bir soru oldu ama kafamda AMD'yi somutlaştırmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Yapay zeka olarak cidden 10 da 5 falan AMD ekran kartlarinda NVIDIA'ya denk degil. Ama bu butcede asla NVIDIA kart alinmaz.
EfeMuratKsg dedi: Yapay zeka olarak 10 üzerinden kaç puan verirsin biraz garip bir soru oldu ama kafamda AMD'yi somutlaştırmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Yapay zeka olarak cidden 10 da 5 falan AMD ekran kartlarinda NVIDIA'ya denk degil. Ama bu butcede asla NVIDIA kart alinmaz.
EfeMuratKsg Femtopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #14 kxy dedi: Yapay zeka olarak cidden 10 da 5 falan AMD ekran kartlarinda NVIDIA'ya denk degil. Ama bu butcede asla NVIDIA kart alinmaz. Genişletmek için tıkla... Sağ olasınız teşekkür ederim.
kxy dedi: Yapay zeka olarak cidden 10 da 5 falan AMD ekran kartlarinda NVIDIA'ya denk degil. Ama bu butcede asla NVIDIA kart alinmaz. Genişletmek için tıkla... Sağ olasınız teşekkür ederim.
BlackDread Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 1.011 Çözümler 1 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #15 EfeMuratKsg dedi: İşlemci bence işlemci odaklı oyunlarda pek iyi olur mu bilmem PUBG vb. oyunlarda ve DDR4 bilemedim şimdi sadece ekran kartı iyi. Hocam yazılımda falan sorun olur mu RAM'lar ekran kartı ve işlemci ile uyumu olur mu? Genişletmek için tıkla... Yani ben kendime göre bir iki parçada değişiklik yaptım ama yazılımda vs bir problem olmadı şükür.
EfeMuratKsg dedi: İşlemci bence işlemci odaklı oyunlarda pek iyi olur mu bilmem PUBG vb. oyunlarda ve DDR4 bilemedim şimdi sadece ekran kartı iyi. Hocam yazılımda falan sorun olur mu RAM'lar ekran kartı ve işlemci ile uyumu olur mu? Genişletmek için tıkla... Yani ben kendime göre bir iki parçada değişiklik yaptım ama yazılımda vs bir problem olmadı şükür.