Tebilon'dan alınan GIGABYTE AORUS Elite B850 WIFI 6 ICE anakart ikinci el mi sıfır mı?

JOTEMM

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Tebilon'dan GIGABYTE AORUS Elite B850 WIFI 6 ICE anakartını aldım. Bugün evime geldi. Ürünün orijinal kutusunda herhangi bir bant vs yoktu ve direkt açıldı ancak içindeki antistatik poşette bir şeffaf düz bant vardı herkesin evinde olabilen. Aklıma bu dış kutuda bant olmaması takıldı. YouTube'dan baktım ve birinde Gigabyte yazılı bir bant olduğunu gördüm. Benim kutumu ve YouTube'daki kişinin kutusunu koyacağım. Tebilon sanırım Gigabyte yetkili servis, sizce iade mi edeyim ne önerirsiniz? Sizin de Gigabyte anakart kutularınız bantsız jelatinsiz açılıyor mu? Daha önceden açılmış bir kutu mu bendeki?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251201_141908_YouTube.jpg
    Screenshot_20251201_141908_YouTube.jpg
    127,7 KB · Görüntüleme: 10
  • 20251201_131046.jpg
    20251201_131046.jpg
    109,7 KB · Görüntüleme: 10
  • 20251201_131128.jpg
    20251201_131128.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 8
Açılıp iade edilmiş ürün olabilir. Kullanılmadıysa bir sorun olacağını zannetmem. Zaten kullanılmış olsa Gigabyte (Tebilon) herhalde iade almazdı. Kutusunu açıp iade eden biri olabilir, yüksek ihtimalle öyle denk gelmiş. Ben de aynısını ASUS marka anakartımda yaşadım, kullanıyorum şu an, bir sorunu yok. İade kısmı tamamen size kalmış bir durum. Ben bantları hatta ambalajı açılmamış ürün istiyorum şeklinde talebinizi bildirebilirsiniz ama denk gelir mi bilemeyiz.

Açılıp iade edilmiş ürün olabilir. Kullanılmadıysa bir sorun olacağını zannetmem. Zaten kullanılmış olsa Gigabyte (Tebilon) herhalde iade almazdı. Kutusunu açıp iade eden biri olabilir, yüksek ihtimalle öyle denk gelmiş. Ben de aynısını ASUS marka anakartımda yaşadım, kullanıyorum şu an, bir sorunu yok. İade kısmı tamamen size kalmış bir durum. Ben bantları hatta ambalajı açılmamış ürün istiyorum şeklinde talebinizi bildirebilirsiniz ama denk gelir mi bilemeyiz.

Destek ekipleriyle yarınntekrar görüşeyiö ama mağazalarındaki diğer o anakartlarında dış kutuda bandı olmadıgını soylediler gelecek üründe aynı olur dediler. Yarın trknik destekle bir daha sorayım.

Destek ekipleriyle yarınntekrar görüşeyiö ama mağazalarındaki diğer o anakartlarında dış kutuda bandı olmadıgını soylediler gelecek üründe aynı olur dediler. Yarın trknik destekle bir daha sorayım.
Bayi kendisi de açıyor olabilir, o sebeple dediğim gibi ambalajlı ürüne denk gelmek zor.

İçinde Türkçe garanti kağıdı varsa onu bırakmak için açmış olabilirler. Anakartin kendi üstünde kullanıma dair bir ibare yok diye gördüm. Varsa onlardan anlaşılır.

Kart içinde garanti kartı yok dışında stixker yapıştırılmış.
Tebilon benim de bildiğim güvendiğim sebdiğim bir firma. Yanlış anlaşoılsın istemem sadece bu konuda tecrübem olmadığından normal mi diye fikir alıyorum.

@JOTEMM bazen firmalar Türkçe kullanim kılavuzu, garanti belgesi vs koymak için açıyor ondan demiştim. Kurulum veya kullanma kılavuzu var mı? Yoksa bir iletişime geçin derim.

O dediğimiz belgeler kutu içinde yok hepsi Gigabyte'in İngilizce belgeleri. YouTube'dan birkaç video ixlemiştim statik poşetteki bant herkretr şeffaf sanırım. Dış kutuda kutunun açılmasını engrllemek için bir bant olmaması garip geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı